Orgeneral Kalyoncu, Afyon’u ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret etti. Kalyoncu ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun basına kapalı görüşmesi yaklaşık 20 dakika sürdü Jandarma Genel komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Afyonkarahisar Valiliği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Hükümet Konağı girişinde karşılanan Orgeneral Kalyoncu, Valilik Makamı’na girmeden önce Şeref Defteri’ni imzaladı. Basına kapalı olarak [&hellip]

Orgeneral Kalyoncu, Afyon'u ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret etti. Kalyoncu ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun basına kapalı görüşmesi yaklaşık 20 dakika sürdü

Jandarma Genel komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Afyonkarahisar Valiliği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Hükümet Konağı girişinde karşılanan Orgeneral Kalyoncu, Valilik Makamı’na girmeden önce Şeref Defteri’ni imzaladı. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme sonrasında Vali Balkanlıoğlu, Orgeneral Kalyoncu’yu makam aracına kadar uğurladı.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’nun bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar, Cumhuriyet tarihinde çok önemli bir il. Cumhuriyetin kazanıldığı ve kurulduğu topraklardır. Binlerce şehidimizin yattığı mübarek belde. Buradan, paşalarımız gelip geçerken nezaket ziyaretinde bulunuyor, görüş alışverişinde bulunuyorlar. Önümüzdeki dönemde jandarma teşkilatını bekleyen politikalar, davranış kuralları vatandaşla ilişkiler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Avrupa Birliği (AB) normlarına uygun daha şeffaf, halkla bütünleşmiş daha katılımcı bir jandarma teşkilatı ile karşı karşıya olacağız. Onun müjdesini verdi komutanımız” dedi.
Yeter ki arasınlar…
Balkanlıoğlu, “Afyonkarahi-sar, şehitler şehri. Bu nedenle pa-şalarımız gelip geçerken uğruyorlar. Bizleri onurlandırdılar” dedi.
Jandarma teşkilatının Türkiye’nin yüzde 98’inin güvenliğini sağladığını, bu nedenle Jandarma’ya önem verdiklerini belirten Balkanlıoğlu, Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde Jandarma’nın daha şeffaf ve halkla diyalog içinde olan bir teşkilat haline geleceğini söyledi.
Orgeneral Kalyoncu’nun vatandaşın Jandarma’ya 156 numaralı telefondan ulaşmasını istediğini aktaran Balkanlıoğlu, “İhbar için değil, sohbet için de arıyorlar, dediğimizde komutanımız, ‘Yeter ki arasınlar, sohbet için de olsa arasınlar’ dedi” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme