Organize Sanayi'ye yapılacak okul çok önemli

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren BOTAŞ Nehir Tekstil ve Tempo Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Eroğlu, OSB'ye yapılacak okulun, Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu söyledi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet [&hellip]

Organize Sanayi’ye yapılacak okul çok önemli

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren BOTAŞ Nehir Tekstil ve Tempo Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Eroğlu, OSB’ye yapılacak okulun, Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu söyledi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, belediye meclis ve il genel meclis üyeleriyle birlikte OSB’de faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Bakan Eroğlu firma ziyaretlerinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından OSB’ye yapılan ve çalışmalarına başlanan meslek lisesini de yerinde inceledi. Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yapılacak olan bu okulun sanayicinin ihtiyaç duyduğu eleman sıkıntısını çözeceğini söyleyen Bakan Eroğlu, “Bu okul ilimiz ve sanayicimiz açısından çok önemli bir tesis olacak. Hem yatılı hem de spor kompleksi olan müthiş bir tesisi olacak. Şimdiden Afyonkarahisar’ımıza ve sanayicimize hayırlı olsun” dedi.
“HER KONUDA DESTEK
VERİYORLAR”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı sanayiciler adına teşekkür eden OSB Yönetim Kurlu Başkanı Bekir Yeşilay, “Organize Sanayi Bölgesi’ne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel ve AK Parti İl Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte iyi bir uyum içerisinde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu uyum sayesinde OSB’ye de güzel hizmetler geliyor. Başkanlarımız sağ olsun her konuda bize destek veriyorlar. Burada öğrencilerimiz hem yatılı okullarda öğrenim görecekler hem de mezun olduklarında sanayimizde bulunan firmalarda iş sahibi olacaklar. Meslek Lisesi okulumuz 2015 yılı içerisinde faaliyet geçecek. OSB’nin asfaltlanması konusunda Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban bize destek veriyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bayat, altyapısı, suyu, barajları, tarımı,
ulaşımı, ormanları, eğitim kurumları,
üniversitesi ve sosyal hayatıyla hak ettiği
çehreye kavuştu. Bu dönemde Bayat’a
muhteşem kamu yatırımları yapıldı. Böylece ilçenin mevcut eksikleri giderildiği gibi uzun vadede ortaya çıkacak ihtiyaçlarını karşılama yolunda da büyük bir adım atıldı” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu “Son 11 yılda Afyonkarahisar’a 784 milyon TL’lik tarımsal destek verdik. Üretimden hasada, işlemeden satışa her aşamada üreticimizin yanında olduk” dedi.

Bakmadan Geçme