• Haberler
  • Gündem
  • Organize işler bunlar: Yardımcı kayıtta, Özdağ eylemde

Organize işler bunlar: Yardımcı kayıtta, Özdağ eylemde

Afyonkarahisar’da provokasyona yönelik çabalar içerisine giren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın camiyi ve cuma hutbesini siyasete alet etmeye çalışmasının tamamen bir organizasyona yönelik olduğu görüntü kayıtları ile ortaya çıktı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cuma günü İmaret Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra hutbede Atatürk’ün isminin anılmaması gerekçesiyle cami içerisinde imama tepki göstermişti. Özdağ [&hellip]

Afyonkarahisar’da provokasyona yönelik çabalar içerisine giren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın camiyi ve cuma hutbesini siyasete alet etmeye çalışmasının tamamen bir organizasyona yönelik olduğu görüntü kayıtları ile ortaya çıktı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cuma günü İmaret Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra hutbede Atatürk’ün isminin anılmaması gerekçesiyle cami içerisinde imama tepki göstermişti. Özdağ cami içerisinde arzuladığı tepkiyi göremeyince provakasyon çabalarını cami bahçesinde de sürdürmüştü. Tüm bunlarla yetinmeyen Özdağ şehrin sokaklarında yürüyüş yapıp Afyonkarahisar Müftülüğü önünde basın açıklaması yapmayı istemi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü bu girişimlere engel olmuştu. Özdağ bunların ardından il yöneticilerini suçlayıcı açıklamaları ile ortamı germeye devam etti.

Ümit Özdağ’ın tüm bu girişimlerinin maksatlı ve planlı olduğu ortaya çıktı. Cami içerisindeki görüntülerde Cuma hutbesi sırasında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur, Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yanında safta oturuyor. Hutbe okunurken önce hutbeyi çeker gibi yapan Uğur Batur, hutbe sonunda yönünü Ümit Özdağ’a çeviriyor ve Ümit Özdağ provakatif tepkisini sergilemeye başlıyor. Bu görüntüler Özdağ ve ekibinin belli bir plan ve kurgu içerisinde Cami’ye geldiklerini, imam ve cemaatin sağduyusu sayesinde amaçlarına ulaşamadıkları görülüyor.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme