Ordu Afyon'da 3 maç yaptı

2017-18 futbol sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Orduspor, 3. Etap Afyon Kampı'nda oynadığı 3 hazırlık maçından 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. Hiç mağlup olunmaması ve takımın gösterdiği üstün performans teknik ekibin yüzünü güldürdü.Oduspor TFF 3. Lig ekibi Kemerspor'u 3-2 yenerken, 2. Lig temsilcileri Silivrispor ile 2-2, Altay ile de 1-1 berabere kaldı.Afyon kampını [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Yeni Orduspor, 3. Etap Afyon Kampı’nda oynadığı 3 hazırlık maçından 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. Hiç mağlup olunmaması ve takımın gösterdiği üstün performans teknik ekibin yüzünü güldürdü.
Oduspor TFF 3. Lig ekibi Kemerspor’u 3-2 yenerken, 2. Lig temsilcileri Silivrispor ile 2-2, Altay ile de 1-1 berabere kaldı.
Afyon kampını tamamlayan Yeni Orduspor’da takıma verilen 3 günlük izin sona erdi. Ordu Teknik Direktör Cahit Terzi önderliğinde 19 Eylül Stadyumu’nda yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Terzi, Afyon kampında takımın oynadığı futboldan memnun kalmasına karşın, uzun lig maratonunu düşünerek yönetimden 2 tane daha futbolcu istedi.

Bakmadan Geçme