• Haberler
  • Spor
  • Opelciler Ramazan'a özel toplandı – Kocatepe Gazetesi

Opelciler Ramazan'a özel toplandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da Opel marka araçlarıyla birlik olmak amacıyla toplanan ve Opel marka araçları ile bir araya gelen ülke çapındaki topluluğun Afyonkarahisar ayağını oluşturan Afyonkarahisar Opel TR Team ve Afyon Opel Garaj üyeleri bir kez geniş bir katılım ile bir araya geldiler.İftar sonrasında çay sohbeti için bir araya gelen Opelciler, iki grup arası yardımlaşma ve kardeşliğin artırılması [&hellip]

Afyonkarahisar’da Opel marka araçlarıyla birlik olmak amacıyla toplanan ve Opel marka araçları ile bir araya gelen ülke çapındaki topluluğun Afyonkarahisar ayağını oluşturan Afyonkarahisar Opel TR Team ve Afyon Opel Garaj üyeleri bir kez geniş bir katılım ile bir araya geldiler.
İftar sonrasında çay sohbeti için bir araya gelen Opelciler, iki grup arası yardımlaşma ve kardeşliğin artırılması amacıyla toplandı. Opelciler gruba daha çok üye kaydı yaparak kenetlenmeyi hedefliyorlar.  
Opel TR Team Başkanları Serkan Göçmen ve Rıdvan Kiraz, yaptığı açıklama da “Ayrım olmadan biz olmak istiyoruz. En önemlisi ilimizde trafikte grubun üyesi stıckerlı araçların örnek olması yönünde yapılan görüşmelerimiz başladı” dedi.
Afyon Opel Garaj Başkanı Coşkun Okşak, “İki grup üyeleri ve Afyon trafiğinde örnek davranış sergilemek emniyet görevlilerine yardımcı olmak istiyoruz” dedi.
Grup üyeleri daha sonra araçları başına geçerek bir süre de araç başında sohbet etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme