• Haberler
  • Spor
  • Opelciler Çetinkaya ile buluştu – Kocatepe Gazetesi

Opelciler Çetinkaya ile buluştu – Kocatepe Gazetesi

Opel marka araçlarıyla Afyonkarahisar'da birlikteliği artırmak ve zorda kalan Opel kullanıcılarına yardım etmek amacıyla kurulan Afyon Opel TR Team 2018 yıl sonu toplantısında araya geldi. Toplantıya grup üyesi tarafından davet edilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı Fatih Çetinkaya, Afyon Opel TR Team'in yılın son toplantısına katıldı. Toplantıda Başkanlar Serkan Göçmen ve Rıdvan Kiraz'dan bilgiler [&hellip]

Opel marka araçlarıyla Afyonkarahisar’da birlikteliği artırmak ve zorda kalan Opel kullanıcılarına yardım etmek amacıyla kurulan Afyon Opel TR Team 2018 yıl sonu toplantısında araya geldi. Toplantıya grup üyesi tarafından davet edilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı Fatih Çetinkaya, Afyon Opel TR Team’in yılın son toplantısına katıldı. Toplantıda Başkanlar Serkan Göçmen ve Rıdvan Kiraz’dan bilgiler alan Çetinkaya, grubun kuruluş amacının ve faaliyetlerinden etkilendiğini gruba üye olmak istediğini aktardı. Toplantı hakkında bilgi veren Başkanlar Göçmen ve Kiraz, “Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, bir üyemizin akrabası olması üzerine davet edilmiş. Geldiğinde bizler de grubumuz hakkında kendisine bilgi verdik. Menfaat olmadan büyük bir aile yolunda yürümek için atılan bir adım ile gurubun kurulduğunu, yardımlaşma adına tüm alanlarda birliğimiz ile her zaman hazır olduğumuzu, Çetinkaya’ya anlattık. Kendisi de ‘ne güzel grup kurmuşsunuz, düşünceleriniz birlik beraberliğiniz çok hoşuma gitti’ dedi. Başkan olsun ya da olmasın kendisinin üzerine düşen her şeyde yardımcı olabileceğini söyledi. Grubumuza kendisi de üye olmak istediğini söyledi. Hatta ‘İlla Opel marka aracımızın olması gerekli mi’ diye bir soru yöneltti. Biz de araçlar bizim bir araya gelmemizin bahanesi. Mühim olan kardeşliğin, bir arada olmanın amacı ile hareket ediyoruz. Aramızda diğer markaları kullanan arkadaşlarımızda yer alıyor. Toplantımızın sonunda bize konuk olduğu için Çetinkaya’ya teşekkür ederek seçimlerde başarı dileklerimizi ilettik.” dedi.
Ayrıca yapılan toplantının detaylarından da bahseden Başkanlar Göçmen ve Kiraz, “Bir araya gelerek yaptığımız faaliyetlerde gerçekleştirebildiklerimiz ele aldık. Yeni yılda neler yapabiliriz gibi faaliyetler üzerine konularda görüştük. İnşallah aileler buluşmasını yeniden bir araya gelerek hanımların da bilgilerine başvuruldu. Sosyal sorumluluk projelerimizi artıracağımızı ve daha çok nasıl fayda sağlayabileceğimizi tartıştık. İnşallah yeni yılda daha çok etkinlik ile Opel severlere hizmet vererek sosyal alanlarda daha çok yer alacağız. Ayrıca yeni yılda tüm Afyonkarahisar halkına mutlu huzurlu ve kazasız bir yıl dileriz.” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme