Op Dr. Tayyar Öz Neden Açığa Alındı ?

Op Dr. Tayyar Öz neden açığa alındı? Sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Op Dr. Tayyar Öz neden açığa alındı? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden Op Dr. Tayyar Öz neden açığa alındı? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Dilan – Engin Polat çiftinin soruşturması ülke gündemine oturmuştu. Bu Polat çiftin ardından lüks tüm gözler sosyal medyada benzer içerik ve paylaşımlarda bulunarak hayatlarını paylaşan doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz’e çevrildi.

NE İLE SUÇLANIYORLAR?

Op Dr. Tayyar Öz ve güzellik merkezi işleten ve e-ticaretle uğraşan sosyal medya fenomeni Özlem Öz hakkında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında “resmi belgede sahtecilik”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında Op Dr. Tayyar Öz açığa alındı.

Bakmadan Geçme