Onur mücadelesi… – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, bugün saat 13.30’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la çok önemli bir maça çıkacak. Geçen sezon da aynı grupta yer aldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Sandıklıspor’un başına büyük işler açmıştı… Afyonkarahisar Atatürk Stadı, bugün çok önemli bir maça ev sahipliği yapacak. Sandıklıspor, lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün saat 13.30’da Afyonkarahisar Merkez Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Sandıklısporlu [&hellip]

Onur mücadelesi...

Sandıklıspor, bugün saat 13.30’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la çok önemli bir maça çıkacak. Geçen sezon da aynı grupta yer aldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Sandıklıspor’un başına büyük işler açmıştı…

Afyonkarahisar Atatürk Stadı, bugün çok önemli bir maça ev sahipliği yapacak. Sandıklıspor, lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün saat 13.30’da Afyonkarahisar Merkez Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Sandıklısporlu futbolcular, yönetim, teknik heyet ve taraftarlar bu önemli maçı ‘onur mücadelesi’ olarak yorumluyorlar. Ligde kalma mücadelesi veren Kırmızı Şimşekler, bugün saat 13.30’da oynanacak maçta tüm Afyonkarahisarlı futbol severleri de maça bekliyorlar.
Büyük olaylar yaşanmıştı
Hatırlanacağı üzere geçen sezon ilk yarıda Sandıklı’da oynanan maçı Sandıklıspor 2-1’lik skorla kazanmış ve maçtan sonra da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, Sandıklısporlu futbolcuları ve taraftarları tahrik etmiş ve büyük olaylar yaşanmıştı. İkinci yarıda ise deplasmanda oynanacak maç için ısınan Sandıklısporlu futbolculara saldıran Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar, bazı oyuncuların yaralanmasına neden olmuştu. Bu maça ‘güvenlik sıkıntısı’ nedeniyle çıkmayan Sandıklıspor’un hem 3 puanı silinmiş hem de maçı 3-0 hükmen kaybetmişti. Yaşanan tüm bu olaylardan sonra bu sezon yine aynı gruba düşen iki takım arasında bu sezonki ilk maçı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kazanmıştı. İkinci yarıda oynanacak mücadele ise Sandıklıspor için büyük önem kazandı.
Bu maç çok önemli
Ligde kalabilmek ve taraftarlarına coşku yaşatabilmek için önemli müsabakayı kazanmak isteyen Sandıklıspor, hazırlıklarını tamamladı. Bugün oynanacak mücadele öncesinde Kırmızı Şimşekler’de eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Afyonkarahisar Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele Sandıklıspor için önemli olduğu kadar Afyonkarahisar futbolu için de büyük önem arz ediyor. Buradan alınacak her puan Sandıklıspor’un ligde kalıp kalmamasını etkileyecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme