• Haberler
  • Genel
  • O’nu sevmek, onun gibi yaşamaya çalışmaktır

O’nu sevmek, onun gibi yaşamaya çalışmaktır

İl Müftüsü Burhan İşliyen, Peygamber Efendimiz’i (SAV) sevmenin, O’nun gibi yaşamaya çalışmaktan geçtiğini kaydetti Peygamber Efendimiz (SAV)'in doğumunun 1443’üncü yıldönümü nedeni ile düzenlenen Kutlu Doğum programlarının ilki Kadınana İmam Hatip Ortaokulu tarafından Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. Programa çok sayıda davetli katıldı. Program İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin okumuş olduğu Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve [&hellip]

O'nu sevmek, onun gibi yaşamaya çalışmaktır

İl Müftüsü Burhan İşliyen, Peygamber Efendimiz’i (SAV) sevmenin, O’nun gibi yaşamaya çalışmaktan geçtiğini kaydetti

Peygamber Efendimiz (SAV)’in doğumunun 1443’üncü yıldönümü nedeni ile düzenlenen Kutlu Doğum programlarının ilki Kadınana İmam Hatip Ortaokulu tarafından Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Programa çok sayıda davetli katıldı. Program İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve şiirler, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Alaattin Yılmaz ve İl Müftüsü Burhan İşliyen de günün anlam ve önemi ile ilgili birer konuşma yaptı. İşliyen konuşmasında “Peygamber Efendimiz (SAV)’i gerçek manada sevmenin O’nun gibi yaşamaya çalışmakla mümkün olabileceğini vurguladı. Programda davetlilere Peygamber Efendimiz (SAV)’i temsilen gül ve gül kokulu lokum dağıtıldı. Program sonunda 40 Hadis Ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere İl Genel Meclisi Üyesi Salih Sel tarafından, hayırsever vatandaşlardan karşılanan çeşitli ödüller verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme