• Haberler
  • Genel
  • Önseçim, CHP’yi kuvvetlendirecek – Kocatepe Gazetesi

Önseçim, CHP’yi kuvvetlendirecek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, CHP İl Başkanlığı’na seçilen Nevzat Ercan’ı tebrik etti. Görgöz, partisinin 29 Mart’ta gerçekleştireceği önseçimin partiyi güçlendireceğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran genel seçimlerinde iktidara yürüyeceğini söyledi. Görgöz, “Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak 7 Haziran 2015’te yapılacak [&hellip]

Önseçim, CHP'yi kuvvetlendirecek

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, CHP İl Başkanlığı’na seçilen Nevzat Ercan’ı tebrik etti. Görgöz, partisinin 29 Mart’ta gerçekleştireceği önseçimin partiyi güçlendireceğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran genel seçimlerinde iktidara yürüyeceğini söyledi. Görgöz, “Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak 7 Haziran 2015’te yapılacak seçimlerde iktidarı hedefliyoruz. Bu doğrultuda daha çok çalışacağız, iktidara geleceğiz ve laik, demokratik, sosyal hukuk devletini yeniden kuracağız. Eşitliğin ve emeğin en önemli değer olduğu bir ekonomiyi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
AFYON’DAN EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ
29 Mart’ta gerçekleştirilecek önseçimin CHP’yi kuvvetlendireceğine dikkat çeken Görgöz, “29 Mart’ta CHP olarak, tüm üyelerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz önseçim partimizin gücünü daha da artıracaktır. En az 2 ve daha fazla milletvekili çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız.Aydınlık bir Türkiye, demokrasi ve özgürlük için halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’ni tercih edecektir” ifadelerini kullandı.
NEVZAT ERCAN’A TEBRİK
CHP Olağanüstü İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Nevzat Ercan’ı da tebrik eden Görgöz, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na delegenin tercihi doğrultusunda Nevzat Ercan seçilmiştir. Sayın Ercan ve İl Yönetim Kurulu’na CHP’nin iktidar mücadelesinde başarılar dilerim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme