Onlyfans Yaş Sınırı Var Mı?

OnlyFans yaş sınırı var mı? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, OnlyFans Nedir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı OnlyFans Nedir Nasıl Kullanılır? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

ONLYFANS NEDİR?

OnlyFans, abonelik tabanlı içerik oluşturulan platformdur. Ancak, uygulama daha çok +18 içeriklerden oluşmaktadır. Platformunda kişilerin, kendi erotik fotoğraf ve videolarını satarak para kazandığı biliniyor.

ONLYFANS NASIL KULLANILIR?

Günümüzde, diğer abone tabanlı olan uygulamalar gibi, Onlyfans’da da kullanıcılar sürekli olarak içerik üreterek insanların sayfasını takip etmesi için çalışmaktadır. İnsanlar, Onlyfans kullanıcısının sayfasına girip baktığında; içerik üretici para kazanmaktadır. İçerik üretmeyi tercih etmeyip, üretilen içerikleri görmek isteyen OnlyFans kullanıcıları  ise; OnlyFans sitesine girdikten sonra önce üyelik bilgilerini tamamlayarak üye olmak zorundadır. OnlyFans Platformuna katılanlar daha sonra merak ettikleri ve içeriklerine bakmak istedikleri kişilere abone oluyorlar. Abonelik işlemleri için kart bilgilerini girip ödeme yapıyorlar. Takip etmek istenilen hesap ücretsiz bile olsa, platformda kart bilgilerinin girilmesi zorunludur.

SİSTEM TÜRKİYE’DE DAHİL TOPLAM 16 ÜLKEDE YASAKTIR

OnlyFans’ın yasak olduğu ülkeler: İslam Emirliği, Angola, Bahreyn, Bangladeş, Belarus Çin, Hindistan, İran, Kuveyt, Tayland, Katar, Rusya, Pakistan, Suudi Arabistan, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE). OnlyFans, müstescen içerikleri, cinsellik ağırlıklı paylaşımları nedeniyle Türkiye’de yasaklanmıştır.

ONLYFANS YAŞ SINIRI VAR MI?

Onlyfans hesabı açmak için 18 yaşında olmak ve özel içerikler üretilerek para kazanılan bir platformdur. Onlyfans’a üye olabilmek için sitesine girerek hesap açmanız gerekmektedir. Hesabınızı açtıktan sonra abonelik ücretinizi belirleyin. Hesabınızda içerikler üreterek yapabileceğiniz paylaşımları oluşturun Onlyfans hesabı açmak tamamen ücretsiz ve abonelik sözleşmesi de yoktur.

Bakmadan Geçme