Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Onlar laf üretiyor biz vatandaşa dokunuyoruz”

“Onlar laf üretiyor biz vatandaşa dokunuyoruz”

AK Parti’nin Dazkırı ve Sinanpaşa ilçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Laf kalabalığıyla siyaset yapmanın karşılığı insanlara mahcup olmaktır. Onlar sadece laf üretir biz ise vatandaşımıza dokunuruz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) 7. olağan kongre süreci kapsamında Sinanpaşa ve Dazkırı ilçelerinde kongreler gerçekleştirildi. Kongrelerde Covid-19 pandemisi nedeniyle maske, mesafe, temizlik kuralları ve sosyal mesafeye hassasiyet gösterildi. AK Parti Dazkırı İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Bayazit kongre ile yeniden başkan seçildi. AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığına atanan Nuri Köse de seçilerek görevine devam etti.
“AK PARTİ GÜÇLÜ OLURSA
DEVLET GÜÇLÜ OLUR”
AK Parti 7. olağan kongre sürecinde Sinanpaşa ve Dazkırı ilçe kongrelerine; AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban, partinin Afyonkarahisar Koordinatörü Kurtcan Çelebi, ana kademe üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, kongrelerin muhasebe ve yol haritası çizme günleri olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “İnşallah 2023’e bu kadrolarla gidecek ve önemli bir eşiği aşacağız. 12 Eylül darbesinin yıl dönümü. Biz AK Parti olarak bir daha 12 Eylül’ler yaşanmasın diye çalışıyor çabalıyoruz. En son 15 Temmuz’da bize bu ülkeyi dar etmek isteyenler artık bu aziz milletin uyanışını görerek tokadını yedi ve çekti gittiler. Bu yüzdendir ki AK Parti güçlü olursa devlet güçlü olur ve her türlü darbe girişimi de başarısız olacaktır.”
“KONGRELERİMİZ TAZELENMEDİR”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de, “Kongreler yeni bir heyecanın ve coşkunun yeridir, tazelenmedir. Dolayısıyla ben 2023 seçimlerinde inşallah daha iyi olacağımız daha çok belediye alacağımız bir seçim yapacağımız ümit ediyorum.Kongrelerimiz hayırlı uğurlu olsun.Görevi devreden arkadaşlara teşekkür eder, devralan arkadaşlara da başarılar dilerim.” dedi.
“İGM İLÇELERE VERİLEN
SÖZLERİ YERİNE GETİRİYOR”
Kongrelerde konuşan İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, ilçelere verilen tüm sözlerin teker teker yerine getirildiğinin altını çizerek, “İlçelerimize ne söz verdiysek tek tek gerçekleştirdik. İl Özel İdaresi olarak yaptığımız çalışmalar büyük takdir topluyor. Hocalar ve Sinanpaşa ilçelerimizin arasındaki mesafeyi azaltıyoruz. Yörükmezarı ve Hocalar arasında bulunan yolda ki mesafe 30-40 kilometre düşecek. Sadece bu değil, birçok alanda önemli yatırımlara imza atıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“LAF KALABALIĞIYLA SİYASETİN SONUCU MAHCUBİYETTİR”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen her iki genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, 12 Eylül darbesinin yıldönümü olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Her darbe ülkemizi yıllarca geriye götürmüş ve her zaman kaybettirmiştir. Hatırlayın ya da açıp okuyun ne diyor orada Amerikalılar; 12 Eylül’de bizim çocuklar kazandı. Evet maalesef onların çocukları kazanmıştır. Ama çok şükür 15 Temmuz’da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Bu kez Türk milleti kazandı, Türkiye kazandı. Yeni bir tarih yazıldı. Milletimizin özgüveni geldi. Aziz milletimiz artık hak ettiği değeri şimdi daha iyi görüyor. Kıymetli kardeşlerim biz Afyon’da güçlü olursak Cumhurbaşkanımız Ankara’da güçlü olur, dünyada güçlü olur. Birileri çıkmış don paraları yatırılmadı diyor. Vatandaşa bu açıklamayı yaparken bu paralar vatandaşımızın hesaplarındaydı. Laf kalabalığıyla siyaset yapmanın karşılığı insanlara mahcup olmaktır. Onlar sadece laf üretir biz ise vatandaşımıza dokunuruz.”
“YATIRIMLARI HALKA LAYIK GÖRMEYENLERİ HALKTA İKTİDARA LAYIK GÖRMÜYOR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, haşhaş ekimi ile ilgili sınırların belirlendiğini, Afyonkarahisar’ın ülkenin haşhaş ekim miktarının yüzde 25’ini aldığını dile getirerek, “Bununla birlikte ekilmeyen alanların kalan kısımları da farklı bölgelere kaydırılabilir hale geldi. Çiftçimiz kazanacak ki yüzü gülecek ki hep birlikte mutlu olacağız. Bir utanmaz çıkmış gelmiş barajlar tehlikeli diyor. Yahu vatandaşın kullandığı, yapın diye talep ettiği barajın nesi tehlikeli. Vatandaş istemezse biz onu oraya yapar mıyız? Bunlar yıllardır aynı düşünceyi üzerinden siyaset yapıyorlar. İstanbul örneği verecek olursak; Marmaray’a hayır dediler. Boğaz köprüleri ne hayır dediler. Neredeyse ülkemizde yapılan birçok yatırımı kabul etmediler. Çünkü halka layık görmüyorlar. O yüzden de halk bunları iktidara layık görmüyor.” >> Kocatepe Haber Merkezi