Onlar erdi muradına – Kocatepe Gazetesi

Yetiştirme Yurdu’nda kalan iki genç, hayatlarını birleştirdi Yetiştirme Yurdu’nda kalan Sultan Çetin ve Fırat Kaşıkçı Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez ve Eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Eşi Emine Çoban, Vali [&hellip]

Onlar erdi muradına

Yetiştirme Yurdu’nda kalan iki genç, hayatlarını birleştirdi

Yetiştirme Yurdu’nda kalan Sultan Çetin ve Fırat Kaşıkçı Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez ve Eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Eşi Emine Çoban, Vali Yardımcılarının Eşleri, İkmal Komutanlığında görevli Komutanlar ile eşleri, Türk Anneler Derneği Başkanı Bengül İplikçioğlu ve Dernek Üyeleri, Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ve Dernek Üyeleri, Afyonkarahisarlı İşadamlarının eşleri, genç çiftin akrabaları ve yakın arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.
DEVLETİMİZ, GENÇLERİN YANINDA
Mutlu günde bir konuşma yapan Esma Balkanlıoğlu, düğüne destek olan herkese teşükker etti. Balkanlıoğlu “Devletimiz her zaman, bütün yavrularımızın arkasındadır. Tıpkı Sultan ve Fırat yavrumuzun arkasında olduğu gibi. Evlatlarımız devletin şefkatli ellerinde yetiştiler. Her iki gencimizde Devletimizin güzide kurumlarında işe yerleştirildiler. Onun koruması altında da dünyaevine girdiler. Birlik ve beraberliğin çok güzel bir şekilde yaşandığı Afyonkarahisarımızın yardımsever ve çok saygı değer insanlarınında katkıları ile yuvalarını kurdular. Ben, Afyonkarahisarda birçok değerli hayırsever insanın olduğunu bilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

DÜĞÜNE KATKISI OLANLAR
Düğüne AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın eşi Fatma Solak, Metin İplikçioğlu, Piramit ÇiçekciliK, Foto Şeref, Hazer Ofset, Halil Perde, Gülyurt Pastanesi, Kuaför Erol ve işadamlarının desteği olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme