• Haberler
  • Genel
  • Onkoloji Hastanesi'nin temeli Nisan’da atılacak

Onkoloji Hastanesi'nin temeli Nisan’da atılacak

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Onkoloji Hastanesi temelinin Nisan ayında atılacağını açıkladı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak Gün FM'in konuğu oldu. Solak, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.Onkoloji Hastanesi'nin gerçekleştirilmesi için 2014 yılının Ağustos ayından bu yana çalıştıklarını söyleyen AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, artan kanser vakalarına karşı onkoloji hastanesinin [&hellip]

Onkoloji Hastanesi’nin temeli Nisan'da atılacak

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Onkoloji Hastanesi temelinin Nisan ayında atılacağını açıkladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak Gün FM’in konuğu oldu. Solak, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Onkoloji Hastanesi’nin gerçekleştirilmesi için 2014 yılının Ağustos ayından bu yana çalıştıklarını söyleyen AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, artan kanser vakalarına karşı onkoloji hastanesinin bölge de ihtiyaç halini aldığına değindi. Solak; “Önce Onkoloji Hastanesi projemiz onaylandı. Radyoterapi ünitesinin hastaneden önce tamamlanması ve hizmete başlanması istenmişti. Ardından biz ihaleyi yaptık. İhalemiz önceki gün itibariyle sonuçlandı. Bir hafta içinde kazanan firma ile sözleşme yapılacak. Muhtemelen Nisan’ın ilk 15 günü içerisinde de Onkoloji ve Hematoloji Hastanemizin temeli atılacak. Bu müjdeyi Gün FM aracılığı ile kamuoyuna duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme