• Haberler
  • Genel
  • Öner’den Taşoluk’a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Öner’den Taşoluk’a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

AK Parti’den Taşoluk Belediye Başkanlığı’na 2. kez seçilen Murat Öner görevine başladı 30 Mart Yerel Seçimlerinde Sinanpaşa’nın Taşoluk beldesinde tekrar aday olan ve seçimi kazanan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte tekbirler eşliğinde geldiği Belediye Binası önünde Eski Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli tarafından tarafından karşılandı. Burada yapılan toplu duanın [&hellip]

Öner'den Taşoluk'a teşekkür

AK Parti’den Taşoluk Belediye Başkanlığı’na 2. kez seçilen Murat Öner görevine başladı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Sinanpaşa’nın Taşoluk beldesinde tekrar aday olan ve seçimi kazanan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte tekbirler eşliğinde geldiği Belediye Binası önünde Eski Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli tarafından tarafından karşılandı.
Burada yapılan toplu duanın ardından Belediye Makam odasına çıkan Belediye Başkanı Murat Öner ve Meclis Üyeleri burada vatandaşların tebriklerini kabul ettiler. Yapılan ikramların ardından Şehit Er İsmail Yetişkin Stadyumunda düzenlenen toplu yemek daveti ve mevlidi Şerif programına geçildi. Belediye Başkanı Murat Öner ve Meclis Üyeleri konukları yemek esnasında masalarında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Yemeğe belde içerisinden, belde dışından çok sayıda Taşoluk’lunun yanı sıra çevre köy ve beldelerden Belediye Başkanları, Muhtarları, Afyon ve Sinanpaşa’dan gelen Daire amirleri ve Sinanpaşa Kaymakamı Erhan Günay da katıldılar.
Belediye önünde belde halkına kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Öner şunları söyledi: “Saygıdeğer Muhterem belde Halkım sizlerin destekleri ile Rabbimizin inayetiyle bu hayırlı hizmetleri devam ettirebilmek amacıyla tekrar beni bu göreve layık gördüğünüzden dolayı hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşaallah Rabbim mahcup etmez beldemizde yine birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde özlenen ve övünülen bir Taşoluk olabilmek için burada bizim hepimize en ağır yük bende olmak üzere buradaki en küçük kardeşimize kadar hepimizin omuzlarında yükler var. İnşallah bu omuzlarımızdaki yükleri geçen beş sene içerisinde nasıl alnımızın akı ile yerine getirdiysek İnşallah bu önümüzdeki beş sene içerisinde birlik beraberlik ve huzur içerisinde bir Taşoluk hayalimizle hizmetlerle dolu bir beş yılı hep birlikte sizlerin destekleri ile tamamlamayı yüce Rabbimden diliyorum. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum, Allah hepinizden razı olsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme