Öner ve Gürman’dan AKÜ’ye ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkan Yardımcısı Zeynep Gürman'ı makamında kabul etti Ziyarette, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Taşoluk Belediyesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öner, yapılması planlanan eğitimler ile sosyal ve kültürel faaliyetlerde üniversitenin desteğini beklediklerini iletti. Solak ise sosyal ve [&hellip]

Öner ve Gürman'dan AKÜ'ye ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkan Yardımcısı Zeynep Gürman’ı makamında kabul etti

Ziyarette, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Taşoluk Belediyesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öner, yapılması planlanan eğitimler ile sosyal ve kültürel faaliyetlerde üniversitenin desteğini beklediklerini iletti. Solak ise sosyal ve kültürel faaliyetlerin belediyelerin önemli görevlerinden olduğuna dikkat çekerek, bu tür çalışmalara Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin olumlu baktığını söyledi.
Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkan Yardımcısı Zeynep Gürman ise, geleneksel sanatların yaşatılması, nesilden nesile aktarılması ve yaygınlaştırılmasının önemine işaret ederek üniversiteden destek sözü istedi. Solak ise Gürman’a Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin güzel sanatlara, geleneksel sanatlara ve kültürel çalışmalara her zaman destek olduğunu ve bu desteğin ilerleyen zamanlarda da artarak devam edeceğini belirtti.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Kaymakam Ağca ziyarette AKÜ Rektörlüğü’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden atanması nedeniyle Solak’ı tebrik etti. Ziyarette Ağca ayrıca Emirdağ Meslek Yüksek Okulu’na hayırsever İşadamı Fehmi Denizli tarafından yaptırılan ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan laboratuvar binası ile ilgili Solak’a bilgiler verildi.
Solak da nezaket ziyareti nedeniyle Ağca’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme