Öner: Küçük Bir Büyükşehir Taşoluk

'BİZ SEVDA İLE YOLA ÇIKTIK'Taşoluk'u bir sevda olarak ifade eden Belediye Başkanı Murat Öner, 'Bir Sevdadır Taşoluk. 'Biz bu sevdayla yola çıktık. Küçük bir büyükşehir Taşoluk dedik. Bu cümlenin altında kalmamak için çalıştık. Tüm projelerimizi bu cümlemize uygun vizyonda planladık. Yeşil ve mavinin içiçe olduğu beldemizi herkes görmeli. Herkesi Taşoluk'a bekliyoruz' dedi.'İKİ BUNGALOV HAZIR'Taşoluk beldesinde Şehit [&hellip]

“BİZ SEVDA İLE
 YOLA ÇIKTIK”
Taşoluk’u bir sevda olarak ifade eden Belediye Başkanı Murat Öner, “Bir Sevdadır Taşoluk. ‘Biz bu sevdayla yola çıktık. Küçük bir büyükşehir Taşoluk dedik. Bu cümlenin altında kalmamak için çalıştık. Tüm projelerimizi bu cümlemize uygun vizyonda planladık. Yeşil ve mavinin içiçe olduğu beldemizi herkes görmeli. Herkesi Taşoluk’a bekliyoruz” dedi.
“İKİ BUNGALOV HAZIR”
Taşoluk beldesinde Şehit Şüheda Parkı ve Değirmenönü Mesire Alanı’nı oluşturduklarını söyleyen Murat Öner, “Taşoluk doğal güzellikleri ile bir tatil beldesi görünümünde bir belde. Biz bu güzellikleri herkesin görmesini istediğimiz için böylesi alanlar oluşturduk. Beldemizde günübirlik mesire alanlarımızdan faydalanmak isteyenler haricinde konaklamak isteyenler için bungalovlar yapıyoruz. İki adet bungalovumuz hazır durumda. Bayram öncesi faaliyete girecek. Ayrıca Millet Kıraathanemizi bitirdik. Açılışa hazır durumdadır. Beldemiz doğa sporcuları için yürüyüş, kamp ve bisiklet alanlarıyla keşfedilmeyi bekliyor. Eminim ki keşfedildikçe gelen sporcularımızın sayısı daha artacak” diye konuştu.
“PİKNİKÇİLERDEN
ÜCRET ALINMIYOR”
Hafta sonları Taşoluk beldesine sayısı bini geçen piknikçi geldiğini belirten Öner, “Değirmenönü Mesire Alanına gelen piknikçilerden herhangi bir ücret alınmıyor. Biz gelen kişilerden alanı nasıl buldularsa o şekilde bırakmalarını rica ediyoruz. Buna da büyük ölçüde uyuluyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Doğa turizmi Taşoluk’ta oluşması için alt yapıyı oluşturduk. Biz şimdi hayali olan yatırımcıları davet ediyoruz. Birlikte güzel işler başarabiliriz. Şehit Şüheda Parkı Mahmarı Obamızda gelen misafirlere serpme kahvaltı ve ızgaraları sunuyoruz. Taşoluk Barajı manzaralı bu alanımız misafirlerimize yeşil ve maviyi içiçe sunuyor. Gerçekleştirdiğimiz işlerde bize destek olan tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve milletvekillerimize minnettarım” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme