• Haberler
  • Gündem
  • “Önceliğimiz vatandaşlara hizmet etmektir” – Kocatepe Gazetesi

“Önceliğimiz vatandaşlara hizmet etmektir” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’daki görevine başlamasının hemen ardından kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerinin yanında ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz, gün içerisindeki programları dâhilinde Kızılören, Evciler, Dazkırı, Başmakçı ve Dinar ilçelerine ziyarette bulunarak brifing aldı.Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine hitaben konuşan Vali Tutulmaz, “İlçe ziyaretlerimizde ilçelerimizin sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına çözüm bulmak zorundayız. Önceliğimiz vatandaşlarımıza hizmet [&hellip]

Afyonkarahisar’daki görevine başlamasının hemen ardından kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerinin yanında ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz, gün içerisindeki programları dâhilinde Kızılören, Evciler, Dazkırı, Başmakçı ve Dinar ilçelerine ziyarette bulunarak brifing aldı.
Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine hitaben konuşan Vali Tutulmaz, “İlçe ziyaretlerimizde ilçelerimizin sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına çözüm bulmak zorundayız. Önceliğimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Bu konuda hem vicdani, hem de hukuki sorumluluğumuz vardır. Her gün bir önceki günden daha ileri de olmak için gayret etmeliyiz. Bu durumu tüm kurumlarımızın yetkilileri için geçerlidir” dedi.
MESAİ SAATLERİNE RİAYET EDİN
Vali Tutulmaz, mesai saatlerine riayet edilmesi gerektiğini söylerken, herkesin ülke için en iyisini istediğini, bu anlamda en iyiyi yakalamak içinde çok çalışmak gerektiğini belirtti. Mesai saatlerine dikkat etmenin yanında bu zaman dilimini verimli bir şekilde geçirilmesi gerektiğine de değinen Vali Tutulmaz, kişiler için makam ve mevkilerin geçici olduğunu, önemli olanın ise halka en iyi şekilde hizmet edilmesi gerektiğini söyledi.

Bakmadan Geçme