• Haberler
  • Genel
  • Önce ziyaret, sonra davet – Kocatepe Gazetesi

Önce ziyaret, sonra davet – Kocatepe Gazetesi

Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao ve beraberindeki heyet ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret etti ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ziyaretten dolayı memnuniyeti belirterek heyet üyelerine teşekkür ederek, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve kentin ekonomik ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler verdi.Ziyarete Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao ile birlikte Ticaret [&hellip]

Önce ziyaret, sonra davet

Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao ve beraberindeki heyet ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ziyaretten dolayı memnuniyeti belirterek heyet üyelerine teşekkür ederek, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve kentin ekonomik ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler verdi.
Ziyarete Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao ile birlikte Ticaret Ataşeleri Zifan Huang ve Mao Jingsong, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer katıldı.
Ziyaret anısına Çin Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’a bir tablo hediye ederken, ESOB Başkanı Konak ise misafirlere Kütahya yöresi çini işlemeli birer fincan takımı hediye etti.
Ziyaret sonunda Çin Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı Çin’e davet ederek Afyonkarahisar ile ticari ilişkileri geliştirerek işbirliği yapmak istediklerini belirtti. ESOB Başkanı Konak yapılan davet nedeniyle Ticaret Müsteşarı Zhu Guanhyao’ya teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme