'Önce Türkiye, huzur için CHP'

CHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hatice Gök, öğretilmiş çaresizliklerden kurtulma zamanı olduğunu söyledi. Gök, 'Hukuki bilgi ve pratiklerimle, sosyal ve kültürel hayattaki deneyimlerim, sivil toplum kuruluşlarında gözlem ve tespitlerim, siyasi analizlerimle 'Önce Türkiye, huzur için CHP' ilkesiyle milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım' dedi   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili [&hellip]

CHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hatice Gök, öğretilmiş çaresizliklerden kurtulma zamanı olduğunu söyledi. Gök, “Hukuki bilgi ve pratiklerimle, sosyal ve kültürel hayattaki deneyimlerim, sivil toplum kuruluşlarında gözlem ve tespitlerim, siyasi analizlerimle ‘Önce Türkiye, huzur için CHP’ ilkesiyle milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Hatice Gök, Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.
“ÜLKEMİZ DERİN BİR YÖNETİM KRİZİ YAŞIYOR”
Av. Hatice Gök ziyareti sırasında 28. Dönem Milletvekili aday adayı olma nedenini açıkladı. Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en derin yönetim ve ekonomik krizlerinden birini yaşadığını belirten Gök, “Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en derin yönetim ve ekonomik krizlerinden birini yaşamaktadır. Bunlar Genel Başkanımız, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçtaroğlu ve 5 siyasi parti lideri tarafından imzalanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ ile de tespit edilmiştir. Toplumumuz siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel ve çalışma hayatlarında savurulmaktadır. Siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel hayatı ne olursa olsun hiç fark etmiyor. Süreçten çocuklarımız ve gençlerimiz de fazlasıyla etkilenmeye başlamıştır. Değişim, dönüşüm adı altında uygulanan politikalar, yasal düzenlemeler karşısında toplumumuz da huzur kalmamıştır.” ifadelerini kullandı.
“İNSANIMIZIN HUZURU KALMAMIŞTIR”
Dijital çağda insanların daha mutsuz ve yorgun olduklarına dikkat çeken Gök şöyle konuştu: “Dijital çağı yaşıyoruz. Dijital çağ dünyada insanın özel ve çalışma hayatını kolaylaştıran, maliyetleri ve bürokrasiyi azaltan, dünyanın kapılarını açan bir uygulama olarak; insanların, sosyal ve kültürel alanda bedensel ve ruhsal dinlenmesine zaman kazandırmaktadır. Ülkemizde ki uygulamaları, özel hayat ya da çalışma hayatı hiç fark etmiyor, sorumluluk üzerine sorumluluk, borç üzerine borç, gelecek kaygısı üzerine kaygı ekliyor. Bilgi kirliliği başta olmak üzere vatandaşın önüne yasal engeller bir bir örülmektedir. Ulusal güvenlik, sağlık ve eğitim devletin asli görevleri başta olmak üzere, tekrar ediyorum siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel hayatı ne olursa olsun hiç fark etmiyor insanımızın huzuru kalmamıştır. Anayasal görev olan toplumun huzuru için; Bilgi kirliliğinden kurtarma, özel ve çalışma hayatlarını engelleyen yasal düzenlemeleri kaldırma, öğretilmiş çaresizliklerden kurtulma zamanıdır. Hukuki bilgi ve pratiklerimle, sosyal ve kültürel hayattaki deneyimlerim, sivil toplum kuruluşlarında gözlem ve tespitlerim, siyasi analizlerimle ‘Önce Türkiye, huzur için CHP’ ilkesiyle CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım.”

Bakmadan Geçme