Önce Şükür Namazı, sonra hizmet

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart'ta seçimi kazanacaklarını, seçim kazandıkları için de Şükür Namazı kılacaklarını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Kamyon Garajı esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledi. Kamyon Garajı esnafının hazırladığı yemek programının ardından esnafları gezen Çetinkaya, sıkıntıları dinleyerek tek tek not aldı.Kamyon Garajı esnafı sahipsizlikten [&hellip]

Önce Şükür Namazı, sonra hizmet

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını, seçim kazandıkları için de Şükür Namazı kılacaklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Kamyon Garajı esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledi. Kamyon Garajı esnafının hazırladığı yemek programının ardından esnafları gezen Çetinkaya, sıkıntıları dinleyerek tek tek not aldı.
Kamyon Garajı esnafı sahipsizlikten dert yanarak, yetkililerin sıkıntı ve dertlerine çözüm bulmadıklarından şikayetçi oldular. Yoğun katılımın olduğu ziyarette, esnafın tek tek ellerini sıkan Fatih Çetinkaya, sıkıntıların 1 Nisan’dan sonra giderileceğini söyledi.
Gazlıgöl Caddesi’ni de ziyaret eden Çetintaya, “Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızla bir araya gelerek bire bir sohbet edip istek ve taleplerini dinliyoruz. Biz hep şuna inandık; vatandaşlarımızın sorunlarını vatandaşlarımızın içerisinde bulunarak çözeriz. Ve Allah nasip ederse 31 Mart günü şükür namazımızı kıldıktan sonra hızla çalışmalarımıza başlayacak, 5 yıl boyunca vatandaşımızın içerisinden ayrılmayacağız” ifadelerini kullandı.
Çetinkaya en ücra köşeye bile ulaşmaya çalıştıklarını kaydederek “Afyonkarahisar’ın her noktasının bizim için aynı öneme sahip” diye konuştu.
BUNDAN BÖYLE
VATANDAŞ KONUŞACAK
Çetinkaya, vatandaşın siyasetin içinde olması gerektiğine dikkat çekerek “Siyasetçi konuşup vatandaşımız dinlemeyecek ben buna karşıyım. Vatandaş konuşacak siyasetçi çözüm üretecek. Bu güne kadar laf üreten siyasetçiler gördük artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek” dedi.
BEN DEĞİL, BİZ
Toplumun her kesimiyle bir araya geldiklerini kaydeden Çetinkaya, “Ben değil, biz olarak bir araya geliyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sorunlarını aktarıyorlar. Biz sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Ancak bu sorunları dinlemek not almak yeterli değil. Sorunların çözümünü ön getiren projeleri vatandaşlarımıza aktarıp projelerimizi de istişare etme fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandı.
BU BİR HİZMET YARIŞI
En iyi hizmeti kendilerinin vereceğini söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya “Hizmet yarışında Afyonkarahisar halkına en iyi hizmeti nasıl yaparız? Eksiğimiz var mı? Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı dinlediğimiz gibi kendimizi de anlatarak en iyi hizmeti nasıl yaparız? Bunun yolunu arayarak varsa eksikliklerimizi gideriyoruz” diye konuştu. Çetinkaya, Dairecep Mahallesi’ni de ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

AKARÇAY’DA RANT MI VAR?
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Gıda Toptancıları sitesini ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.
Çetinkaya, Akarçay ile ilgili “Bilindiği gibi buraya kadar uzanan derenin bir kısmı ıslah edildi. Hiç sordunuz mu kendinize neden sadece o kadar kısım ıslah edilirken bu kısım ıslah edilmedi. Tabiî ki rant için… Sizin oy oranınız düşük galiba bunlar oy oranına göre hizmet ediyorlar. Oy oranınız azsa onların gözün de siz değer kazanmıyorsunuz. Ama unuttukları bir şey var Allah’ın adalet kılıcı keskindir. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan sonra hizmet silsilesiyle karşılaşacaksınız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme