• Haberler
  • Asayiş
  • Önce su istemiş, sonra boğazını maket bıçağıyla kesmiş

Önce su istemiş, sonra boğazını maket bıçağıyla kesmiş

Geçtiğimiz ay Bayat ilçesinde meydana gelen ve 58 yaşındaki Hacer Evlice'nin boğazı kesilerek öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayıyla ilgili olarak Emniyet ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonrasında cinayet zanlıları yakalandı. 25 Ocak 2022 günü Bayat ilçesi Hürriyet Mahallesi Bağlar -1 sokakta bulunan ikametinde boğazı kesilmiş halde bulunan 58 yaşındaki Hacer Evlice cinayeti ile ilgili zanlılar yakalandı. Emniyet [&hellip]

Geçtiğimiz ay Bayat ilçesinde meydana gelen ve 58 yaşındaki Hacer Evlice’nin boğazı kesilerek öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayıyla ilgili olarak Emniyet ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonrasında cinayet zanlıları yakalandı.

25 Ocak 2022 günü Bayat ilçesi Hürriyet Mahallesi Bağlar -1 sokakta bulunan ikametinde boğazı kesilmiş halde bulunan 58 yaşındaki Hacer Evlice cinayeti ile ilgili zanlılar yakalandı. Emniyet ekiplerinin  yaptığı titiz çalışmalar ve 470 saatlik kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından 31 yaşındaki Bayat doğumlu F.A., 30 yaşındaki Bayat doğumlu E.K., 33 yaşındaki yine Bayat doğumlu M. Ç. isimli şahıslar dün yakalandılar. Emniyet’te yapılan sorgulamaları sonrasında F. A. isimli şahsın ikamete su isteme bahanesi ile girerek maktulün boğazını maket bıçağı ile keserek öldürdüğü ve evde bulunan 15 bin TL para ve 1 adet çeyrek altını alarak kaçtığı, E. K. isimli şahsın gözcülük yaptığı, M. Ç. isimli şahsın da olayın plan aşamasında birlikte olduğu öğrenildi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme