“Önce öldürdüm, sonra kahvaltı yaptım”

8 ay önce kaybolan Hatice Taşkın olayının baş şüphelisi Soner Aktaş itiraf etti. Soner Aktaş ifadesinde öldürdüğü Hatice'nin annesini kastederek, “O kadına uydum Hatice'yi öldürdüm” dedi.Olay sabahı 16 yaşındaki Hatice'yi evine çağırıp öldürdüğünü belirten Soner Aktaş önce “Elimle boğdum daha sonra öldüğüne emin olmak için iple devam ettim” dedi. Hatice'yi öldürdükten sonra bakkala gidip kahvaltılık [&hellip]

8 ay önce kaybolan Hatice Taşkın olayının baş şüphelisi Soner Aktaş itiraf etti. Soner Aktaş ifadesinde öldürdüğü Hatice’nin annesini kastederek, “O kadına uydum Hatice’yi öldürdüm” dedi.
Olay sabahı 16 yaşındaki Hatice’yi evine çağırıp öldürdüğünü belirten Soner Aktaş önce “Elimle boğdum daha sonra öldüğüne emin olmak için iple devam ettim” dedi. Hatice’yi öldürdükten sonra bakkala gidip kahvaltılık malzeme aldığını söyleyen Aktaş “Hatice’nin cesedini yatak odama taşıdım, bakkala gidip kahvaltılık aldım. Yan odada kahvaltı yaptım” diyerek cinayeti nasıl soğukkanlılıkla işlediğini anlattı.
İL SINIRINDAKİ
ÇUKURA GÖMMÜŞ
Hatice’nin cesedini kiraladığı aracın bagajına koyarak daha önceden tespit edip kazdığı Afyonkarahisar-Isparta sınırındaki çukura gömdüğünü belirten Aktaş, Hatice’yi boğduğu ipi ve elbiselerini de yaktığını söyledi. İfadesin de cinayeti Hatice’nin annesi Fadime’nin azmettirmesi sonucu işlediğini belirten Aktaş’ın yer göstermesi sonucu Hatice’nin cesedine ulaşıldı.

Bakmadan Geçme