• Haberler
  • Genel
  • Önce öğretmenler, sonra Yemenici ziyaret etti

Önce öğretmenler, sonra Yemenici ziyaret etti

Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler de İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’yi de ağırladı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yoğun bir gün geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın ziyaretçileri arasında öğretmenler de vardı. İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemin Başkanlığında, Uydukent Kız Meslek Lisesi Müdürü Emine [&hellip]

Önce öğretmenler, sonra Yemenici ziyaret etti

Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler de İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’yi de ağırladı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yoğun bir gün geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın ziyaretçileri arasında öğretmenler de vardı. İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemin Başkanlığında, Uydukent Kız Meslek Lisesi Müdürü Emine Koç, Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürü Hülya Teke, Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bilgin Dönmezdemir, Yüksel Varlı İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Selçuk Binboğa’dan oluşan heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, “Bugünler önemli günler. Öğretmenlik bir açıdan da uzmanlık mesleği. Sorumllulğumuz bir hayli ağır. Bunun farkındayız. Afyonkarahisar’daki eğitim çalışanları bir başka ildekinden daha az çalışıyor değil. En az onlar kadar belki daha fazla çalışıyor. Eğitim bir süreç işi. Emek sarf edersiniz, sonucunu belli bir süre sonra alırsınız. Birtakım sıkıntılar olacak elbette ama buna rağmen çözüm üretmenin reçetesinin bizde olması lazım. Bize emanet edilen öğrencileri özgüven duygusu ile yetiştirmeliyiz. Çocuklarımıza öncelikle iyi insan, iyi yurttaş, iyi meslek adamı ve özgüven duygusunu vermeliyiz” dedi.
Heyet adına konuşan Mehmet Yağcıoğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bilgin Dönmezdemir de “Bu mesleği seçtiğim için çok mutluyum. Maneviyatı ölçülmez bir meslek” diye konuştu.
Bu ziyaretin bitimine yakın İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici de İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ı ziyaret etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme