• Haberler
  • Genel
  • Önce mutluluk, sonra hüzün – Kocatepe Gazetesi

Önce mutluluk, sonra hüzün – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın tanınmış esnaflarından İsmail Arpacıoğlu, kızının mürüvvetini gördüğü gecenin sabahında vefat etti Afyonkarahisar eşrafından iki ailenin mutlu gecesi, sabah hüzne dönüştü. Lafçı ve Arpacıoğlu aileleri düğün ve cenazeyi bir arada yaşadılar. Fatma-İsmail Lafcı çiftinin oğulları Koray ile, Betül-İsmail Arpacıoğlu çiftinin kızları Hatice geçtiğimiz cumartesi gecesi Oruçoğlu Termal’de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. Afyonkarahisar Milletvekili [&hellip]

Önce mutluluk, sonra hüzün

Afyonkarahisar’ın tanınmış esnaflarından İsmail Arpacıoğlu, kızının mürüvvetini gördüğü gecenin sabahında vefat etti

Afyonkarahisar eşrafından iki ailenin mutlu gecesi, sabah hüzne dönüştü. Lafçı ve Arpacıoğlu aileleri düğün ve cenazeyi bir arada yaşadılar. Fatma-İsmail Lafcı çiftinin oğulları Koray ile, Betül-İsmail Arpacıoğlu çiftinin kızları Hatice geçtiğimiz cumartesi gecesi Oruçoğlu Termal’de düzenlenen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. Afyonkarahisar Milletvekili Ali özkaya, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İGM Başkanı Salih Sel’in yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda yaşamlarını birleştiren çiftlerin mutluluğu ne yazık ki uzun sürmedi. Bir süredir diyaliz tedavisi görmekte olan Lale Pide Salonu sahiplerinden, sevilen esnaf, 59 yaşındaki İsmail Arpacıoğlu düğün sonrası evinde aniden fenalaştı. Düğün nedeniyle evinde bulunan misafirler ile aile fertlerinin sağlık kuruluşlarını çağırmasına ve saat 04.00’den saat 08.00’e kadar süren müdahalelere rağmen İsmail Arpacıoğlu kurtarılamadı.
Sabah, ani vefat haberini duyan yakınları İmaret Camii’ne akın ederken, İsmail Arpacıoğlu’nun cenazesi dün öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip toprağa verildi. İsmail Arpacıoğlu ani vefatının şokunu yaşayan yakınları tarafından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme