Önce miting, sonra Kocatepe – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener bugün Afyonkarahisar'da DP Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal ile birlikte bir miting gerçekleştirecek. Miting sonrası Akşener ve Uysal Kocatepe zirvesine çıkarak Kocatepe Anıtı'nı ve şehitlikleri ziyaret edecekler.İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'in Afyonkarahisar mitingi saat 12.00'de Anıtpark önünde gerçekleştirilecek. Mitingde Demokrat Parti Genel [&hellip]

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener bugün Afyonkarahisar’da DP Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal ile birlikte bir miting gerçekleştirecek. Miting sonrası Akşener ve Uysal Kocatepe zirvesine çıkarak Kocatepe Anıtı’nı ve şehitlikleri ziyaret edecekler.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Afyonkarahisar mitingi saat 12.00’de Anıtpark önünde gerçekleştirilecek. Mitingde Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili Adayı Gültekin Uysal da Akşener’e eşlik edecek. Akşener ve Uysal öncülüğündeki kortej, miting sonrasında Kocatepe zirvesine çıkarak Atatürk Anıtı’nı ve bölgedeki şehitlikleri ziyaret edecekler.

Bakmadan Geçme