Önce hekim, sonra aday – Kocatepe Gazetesi

Konrad Adenauer Stiftung Derneği'nin Afyonkarahisar'daki belediye başkan adayları ile gazetecileri buluşturduğu toplantıda ilginç bir olay yaşandı. Dernek Proje Yöneticisi Bekir Öncel fenalaşınca, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Doktor Mehmet Ecer, ilk müdahaleyi yaptı Konrad Adenauer Stiftung Derneği'nin katkısı, Sinerji Medya Gurubu'nun girişimiyle Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Afyonkarahisar Medyası Başkan Adayları ile Buluşuyor' toplantıları, Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin [&hellip]

Önce hekim, sonra aday

Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin Afyonkarahisar’daki belediye başkan adayları ile gazetecileri buluşturduğu toplantıda ilginç bir olay yaşandı. Dernek Proje Yöneticisi Bekir Öncel fenalaşınca, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Doktor Mehmet Ecer, ilk müdahaleyi yaptı

Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin katkısı, Sinerji Medya Gurubu’nun girişimiyle Afyonkarahisar’da düzenlenen “Afyonkarahisar Medyası Başkan Adayları ile Buluşuyor” toplantıları, Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin katılımı ile başladı. CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ile CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’ın katılımı ile Beyaz Saray Restaurant’ta düzenlenen toplantıda, dikkat çekici bir olay yaşandı.
SESİ TİTREDİ,
NEFESİ AZALDI
Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin Proje Yöneticisi Bekir Öncel, Dernek’in faaliyetlerini anlatmak için kürsüye geldi. Öncel, yaklaşık 5 dakika konuştuktan sonra nefes almakta zorlandı. Sesi titreyen Öncel, “Ben şimdilik bitireyim” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Öncel, kürsüden indikten sonra sandalyeye otururken, yanındakilere boynunu ve kalbini gösterdi.
“ŞEHRE DE ACİL
MÜDAHALE LAZIM”
Öncel’in durumunu gören ve aday tanıtım heyeti masasında oturan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerinden kalkarak Bekir Öncel’e müdahale etti. Özel Park Hastanesi’nde dahiliye uzmanı olan doktor Mehmet Ecer’in müdahalesinin ardından Bekir Öncel ceketini ve kravatını çıkardı. Nabız ve tansiyon kontrolü yapan Başkan Adayı Ecer, yaklaşık 5 dakikalık müdahaleden sonra masadaki yerini aldı. Ecer, ağır bir yemekten sonra zaman zaman benzer olayların yaşandığını, acil bir durumun olmadığını aktardı.
Ecer’in müdahalesinden sonra, toplantının yapıldığı salonda “Şehre de acil bir müdahale lazım” esprisi yapıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme