Önce evet sonra hesap! – Kocatepe Gazetesi

Dokuz ilde miting kararı alan MHP'nin Afyonkarahisar mitingi 7 Nisan 2017 tarihinde Cuma namazından sonra gerçekleştirilecek.BAHÇELİ 7 NİSAN'DA AFYON'DAMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 7 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar'da miting yapacağını belirtti. MHP Genel Merkezi'nin 7 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar'da miting düzenleneceğini bildirdiğini açıklayan Karagöz '7 Nisan [&hellip]

Dokuz ilde miting kararı alan MHP’nin Afyonkarahisar mitingi 7 Nisan 2017 tarihinde Cuma namazından sonra gerçekleştirilecek.
BAHÇELİ 7 NİSAN’DA AFYON’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 7 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar’da miting yapacağını belirtti. MHP Genel Merkezi’nin 7 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar’da miting düzenleneceğini bildirdiğini açıklayan Karagöz; “7 Nisan tarihinde Cuma namazının ardından saat 14.30’da miting programımız başlayacak. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli saat 15.00 ‘de meydanda olacak. Genel Başkanımız buradan Antalya’ya hareket edecek. Bizler hazırlıklarımıza başladık. İlçe Başkanlarımız ve Ocak Başkanlarımızla görüşmelerimiz olacak. İnşallah mitingimizi başarılı ve sükûnetli şekilde tamamlayıp referanduma hazırlanacağız” dedi.
DEVLET BEY AFYON’A ÇOK GÜVENİYOR
Anayasa değişikliği referandumun da sandıktan evet çıkması çalışmalarında MHP’nin miting yapacağı 9 ilden birinin Afyonkarahisar olduğuna dikkat çeken Karagöz; “Genel Başkanımız Afyon’u çok seviyor. Salı günü grup toplantısına katıldık. Afyon’dan 67 arkadaşımızla beraber ilçe yönetimleri ile toplantıda bulunduk. Toplantı sonrası genel merkezde Genel Başkanımızla görüştük. Sohbet sırasında bir kez daha Genel Başkanımız Afyon’u çok sevdiğini söyledi. Afyon’un potansiyeline çok güveniyor. Daha önce ki ziyaretlerinde de Afyon’un 3-4 vekil çıkarabilecek potansiyele sahip olduğunu söylemişti. Bunu harekete geçirmek lazımdır. Son toplantımızda da Afyon’da ki potansiyeli harekete geçirme talimatını aldık. Devlet Bey Afyon’a çok güveniyor. Afyon’da geçmişte bu başarıyı sağladık inşallah yeni yönetimle de tekrar aynı başarıyı sağlayıp Afyon’da birinci parti olmak için mücadele edeceğiz. Buna güvenerek kendisi Afyon’a gelmek istedi. İnşallah Afyon’da bunun iyi bir çalışmasını yapıp Devlet Bey’in güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

“AKP İÇİNDE DE HAYIRLARI GÖRÜYORUZ”

Referandumdan evet oyu çıkmasının çok rahat olmayacağını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz;  “Bana göre çok rahat değil evetler. AKP’nin içinde de hayırları görüyoruz. Çünkü insanlarımız referandumla nelerin gelip nelerin gideceğini bilmiyor. Sadece önünde ki figürler ne söylüyorsa ona göre hareket ediyorlar. Ya da etrafında ki insanlar nasıl yönlendiriyorsa öyle hareket ediyorlar. Burada partilere düşen neden evet ve neden hayır denilmesi gerektiği sebeplerini iyi anlatmaları lazımdır. Bizde ülkücü bir arkadaşımız, kendi ocağımızdan yetişen bir gencimiz yani Milletvekilimiz anayasa çalışmalarının içinde bulundu. Bizim arkadaşlarımız yanlışa imza atmazlar. Bizim Milletvekilimiz Afyon Ocağı’nda yetişmiş, Konya Ülkü Ocağı’nda görev alıp, üniversite hayatı boyunca da görev yapmıştır. Teşkilatın her kademesinde görev alan milletvekilimiz ülkücü, vatanı-milleti için canını verebilecek bir insandır. Dolayısıyla yanlış gelmez. Hele hele Devlet Bey’den bugüne kadar vatanının zararına ağzından tek bir cümle çıkmamıştır” şeklinde konuştu.
DİYORSA Kİ DEVLET ELBETTE EVET
“Diyorsa ki devlet elbette evet” sloganının neden referandum da neden evet denilmesi gerektiğinin özeti olduğunu söyleyen Karagöz şu ifadeleri kullandı: “Devlet Bey evet diyorsa mutlaka bu evettir. Bunun da alt yapısı sağlanır. Devlet Bey devletin zararına olacak hiçbir şeye evet demez. Bunu siyasetin dışında ki insanlar sorgulamalıdır. Okusunlar yeni anayasa da neler var, referandumda niye evet veya niye hayır denileceğini bunu iyi bilsinler. Diyorlar ki ‘Efendim ilk dört maddeye dokunuldu’ anayasaya bir baksınlar. Hangi ilk dört maddeye dokunuldu. CHP’nin sloganlarından bir tanesi de federatif devlet geliyor. Bu 18 maddenin neresinde federatif devlet geliyor? HSYK’da Cumhurbaşkanının istediğini yapacağını söylüyorlar. Nasıl yapacak, 1982 anayasasında neler varmış, şimdikinde neler var? Bunları karşılaştırarak evet veya hayır desinler. Herkesin kendine göre önünde ki figür önemlidir. Sandıktan rahat bir evet çıkacağını görmüyoruz. Ama vatanın ve devletin bekası için güçlü bir evet çıkması için uğraşacağız.”
“BİZİ HAYVAN YERİNE KOYDULAR”
“AKP’nin içinde hayır oyu kullanacaklar var. MHP’li olup da hayır diyecekleri görüyoruz” diyen Karagöz şunları söyledi: “Bizim arkadaşlarımız çok dertli. Dertlerinde de çok haklılar. Bize çok hakaretler edildi. Genel Başkanımıza çok hakaretler edildi. Cumhurbaşkanımız, ‘Bahçeli sen bozkurtlarla mı geziyorsun? Biz eşref-i mahlûkat insanlarla geziyoruz’ diyerek biz hayvan yerine konulduk. ‘Zürriyetsiz’ diye Genel Başkanımıza hakaretler edildi. Biz bunların hepsini tek tek biliyoruz. Yazdık ajandamıza koyduk cebimize. Ama bugün bir devlet meselesi var. Biz yapılacakları cebimize koyduk. Günü gelince yaparız. Ama devletin ve milletin bekası için bugün bu referandumda evet demek lazım. Eğer hesap görülecekse sonra görülmesi lazım. Devletimiz var olsun sonrasında hesaplaşmaya bakarız. AKP’nin içinde üst makamlardakilerin söylemleri insanları hayır oyu kullanmaya itiyor. Onların da ağızlarını düzeltip söylemlerini yumuşatmaları lazım.” >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme