Onca tantana neden çıkmış?

Erenler’de tehdit edilen ve silah sesleri arasında yardım istediği görüntülü mesajı sosyal medyadan paylaşarak gündem olan bayanın, sokak köpeklerine yem vermek isterken çıkan kavgadan dolayı o korkulu anları yaşadığı ortaya çıktı. Polisin saldırganları dağıtmak içen havaya ateş etmek zorunda kaldığı olayın mağduru bayanlar Polis Moral Eğitim Merkezi’nde konuk edilerek güvenli bir gece geçirmeleri sağlandı   [&hellip]

Erenler’de tehdit edilen ve silah sesleri arasında yardım istediği görüntülü mesajı sosyal medyadan paylaşarak gündem olan bayanın, sokak köpeklerine yem vermek isterken çıkan kavgadan dolayı o korkulu anları yaşadığı ortaya çıktı. Polisin saldırganları dağıtmak içen havaya ateş etmek zorunda kaldığı olayın mağduru bayanlar Polis Moral Eğitim Merkezi’nde konuk edilerek güvenli bir gece geçirmeleri sağlandı

Erenler’de 13 Şubat günü saat 23.30 sıralarında yaşanan ve sosyal medyada yankı uyandıran “tehdit” olayında kapısına dayanan kişiler tarafından tehdit edildiğini belirten bir bayan twitterdan paylaşım yaparak, “Erenler’deyim. 2 kişi beni ölümle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Kapının önünde polis var, bekçi var ama onlara da mukavemet ediyorlar, ne olur yardım edin.” diyerek görüntülü kayıt paylaşmıştı.

POLİS 3 DAKİKA DA MÜDAHALE ETTİ

Paylaşım sırasında 2 el de patlama sesi duyulması üzerine paylaşımı görenler endişe yaşamaya başlamıştı. İhbarı almasının ardından 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde bayanın güvenliğini sağlayan polis, olayın faaili olan kişileri yakalayarak gözaltına almıştı.

Zanlılar bugün Adliye’ye sevk edildi. Yapılan incelemede 155’i arayan bayanın yardım istemesi üzerine bağlı ekipler 3 dakikada olay yerine ulaştığında olay yerinde iki erkek şahsın bağırıp çağırmak suretiyle apartmandaki bayana tehdit ve hakaretler ettiğini gördü. Şahıslara müdahale edilerek sakinleştirilmeye çalışıldığı sırada saldırganlar görevli memurlara da tehdit ve hakarette bulunarak agresif tutum ve davranışlarını devam ettirdiler. Polis ve bekçilerin zor kullanmak suretiyle etkisiz hale getirdiği E.K. (34), İ.K. (34) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Güvenlik görevlileri, Ş.S. isimli şikayetçi bayanın konuyla ilgili bilgisini almak üzereyken saldırganların çevreden gelen arkadaşları da bölgede kalabalık oluşturmaya başlayınca polis tarafından kalabalığın dağılması amacıyla havaya 2 el ateş edildiği bildirildi.

BAYAN POLİS MOREL EĞİTİM MERKEZİNDE MİSAFİR EDİLDİ

Sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısı ile gündem olan Ş.S. isimli bayan şikayetinde, “Hayvanları koruma derneğine üye olduğunu ve sokak köpekleriyle ilgilendiğini, gece de sokakta bazı köpeklerin havladığını duyması üzerine köpeklere ıslık çaldığını, dışarıdan geçen tanımadığı şahısların kendisine ‘kime ıslık çalıyorsun? köpeği de seni de …’ diyerek küfür ettiklerini, şahısların saldırgan tutumlarına devam ederek kendi ikametine doğru yeltendiklerini, bekçilerin buna engel olduğunu, şahısların bekçilere de zorluk çıkarttığını.” dile getirdi.

Erenler’i birbirne katan 2 saldırgan polis tarafından gözaltına alınırken, saldırının mağduru olan 2 bayan da Polis Moral Eğitim Merkezi’nde misafir edilerek güvenlikleri sağlandı. Zanlıların adli işlemleri devam ediyor.

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme