• Haberler
  • Genel
  • 'Omuz Artroskopisi Umut Verici Bir Tedavi Yöntemi'

'Omuz Artroskopisi Umut Verici Bir Tedavi Yöntemi'

Özel Fuar Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Asiltürk, Omuz Artroskopisinin, omuz ağrılarının tedavisinde umut verici bir tedavi yöntemi olduğunu bildirdi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Asiltürk, Omuz Artroskopisi tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

“OMUZ ARTROSKOPİSİ ETKİLİ BİR CERRAHİ PROSEDÜRDÜR”

Dr. Mehmet Asiltürk, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için vücuttaki her bir parçanın uyum içinde çalışmasının elzem olduğunu ifade etti. Dr. Asiltürk, “Omuz bölgesinde meydana gelen ağrılar, günlük aktivitelerimizi zorlaştırabilir ve yaşam kalitemizi düşürebilir. Ortopedi alanındaki gelişmelerle birlikte, omuz ağrılarına yönelik etkili bir tedavi yöntemi olarak omuz artroskopisi ön plana çıkmıştır. Omuz artroskopisi, omuz eklemine özel bir cihazla minimal invaziv bir şekilde müdahale edildiği bir cerrahi prosedür. Bu yöntem omuz ağrılarına neden olan birçok durumu teşhis etme ve tedavi etme konusunda etkilidir. Omuz artroskopisi, geleneksel cerrahi yöntemlere nazaran kapalı yapılmasından ötürü daha hızlı iyileşme süreleri sunması, cerrahi riskleri minimalize etmesi ve daha fazla tanı ve tedaviye olanak tanıması açısından önemli bir avantaja sahiptir. Hastalarımıza yaşam kalitesini artırmak için bu teknolojik yöntemi tercih etmelerini öneriyorum.” dedi.

“OMUZ ARTROSKOPİSİ OMUZ AĞRILARINA ÇÖZÜM İÇİN UMUT VERİCİ”

Omuz artroskopisinin, omuz ağrılarına çözüm arayan bireyler için umut verici bir seçenek olduğunu dile getiren Dr. Asiltürk, hastaların bu yöntemi düşünmeleri durumunda uzman bir hekime danışarak detaylı bir değerlendirme almaları gerektiğini ifade etti. Asiltürk, şunları kaydetti: “Her hasta benzersizdir ve tedavi planı bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmalıdır. Omuz artroskopisi, doğru teşhis ve profesyonel bir yaklaşım ile hastaların omuz ağrılarına veda etmelerine yardımcı olabilmektedir.”

Bakmadan Geçme