Ömür Gedik Kimdir

Kısa adı  olanHAÇİKO olan Hayvanları Çaresizlik Ve İlgisizlikten Koruma Derneği’nin kurucu başkanı ve hayvan hakları konusundaki çalışmaları ile dikkat çeken Ömür Gedik kimdir? Ömür Gedik nerede doğdu, Ömür Gedik kaç yaşında, Ömür Gedik dizileri, Ömür Gedik filmleri ve albümleri… ÖMÜR GEDİK KİMDİR? Yazar, müzisyen ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde İstanbul'da [&hellip]

Kısa adı  olanHAÇİKO olan Hayvanları Çaresizlik Ve İlgisizlikten Koruma Derneği’nin kurucu başkanı ve hayvan hakları konusundaki çalışmaları ile dikkat çeken Ömür Gedik kimdir?

Ömür Gedik nerede doğdu, Ömür Gedik kaç yaşında, Ömür Gedik dizileri, Ömür Gedik filmleri ve albümleri…

Haber

ÖMÜR GEDİK KİMDİR?

Yazar, müzisyen ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi’nden mezun olan Ömür Gedik Üniversite yıllarında okulun müzik kulübünde aktif olarak çalıştı, bölümün seçmeli sinema derslerine katıldı.

Altı yıl boyunca çok sesli rock müzik yapan “Mavi Topluluk” ile çalışan Ömür Gedik, okul içi ve dışında pek çok konser verdi. Üniversiteden mezuniyetinin ardından çeşitli basın kuruluşlarında muhabir olarak çalışmaya başlayan Ömür Gedik Marmara Üniversitesi’nde İngilizce Öğretmenlik formasyonunu tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümü’nde bir yıl boyunca okutmanlık yaptı. Ömür Gedik üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi single’ı “Portakal, Orda Kal” ile profesyonelliğe taşıdı.

2015 yılında çıkarttığı “Hey Onbeşli” ve “Karşılaşma” isimli single çalışmaları ile büyük beğeni toplayan ve Hayvan hakları konusundaki çalışmaları ile de dikkat çeken Ömür Gedik kısa adı HAÇİKO olan Hayvanları Çaresizlik Ve İlgisizlikten Koruma Derneği’nin kurucu başkanı oldu.

İlk evliliğini 1991 yılında Soner Gedik ile yapan Ömür Gedik’in bu evlilikten Tayga isimli bir kızı var. Soner Gedik ile olan evliliğine 2010 yılında nokta koyan Ömür Gedik, şarkıcı Ferhat Göçer ile birlikteliğini sürdürüyor. Ömür GHedik Beşiktaş’a olan bağlılığıyla da tanınıyor.

Haber

Bakmadan Geçme