• Haberler
  • Genel
  • Ölümle biten kavganın zanlıları gözaltında

Ölümle biten kavganın zanlıları gözaltında

Afyonkarahisar’a bağlı Erenler Köyü’nde meydana gelen kavgada bir kişinin ölmesinin ardından zanlılar, Adliye’ye çıkarıldı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde bulunan merkeze bağlı Erenler Köyü’nde önceki gece saatlerinde meydana gelen kavganın ardından kavga zanlıları Adliye’ye çıkarıldı. 1 kişinin öldüğü silahlı ve bıçaklı kavgayla ilgili olarak 8 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, [&hellip]

Ölümle biten kavganın zanlıları gözaltında

Afyonkarahisar’a bağlı Erenler Köyü’nde meydana gelen kavgada bir kişinin ölmesinin ardından zanlılar, Adliye’ye çıkarıldı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde bulunan merkeze bağlı Erenler Köyü’nde önceki gece saatlerinde meydana gelen kavganın ardından kavga zanlıları Adliye’ye çıkarıldı. 1 kişinin öldüğü silahlı ve bıçaklı kavgayla ilgili olarak 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Essaim Dönmez, alacağını temin etmek için beraberindekilerle birlikte Erenler Köyü’ne gitti. Alacağını temin etemeyen Dönmez, elindeki tüfekle rastgele ateş etti. Bunun üzerine M.D. ile tartışan Essaim Dönmez, M.D.’nin bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Dönmez, olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgaya karışan Ferhat B. ise ağır yaralanarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili “kasten adam öldürme, kasten yaralama ve yağmaya teşebbüs” iddiasıyla 7 kişi gözaltına alınırken, bir kişi hakkında da suç delillerini saklamak ve yok etmeye çalışmak suçundan ayrıca işlem yapıldı. Hayatını kaybeden Essaim Dönmez’in kullandığı pompalı tüfek ve 3 adet boş kartuşa el konuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme