Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'tan Taşoluk Beldesinin Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) olması konusunda söz aldıklarını belirtti.

Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek

Taşoluk Belediye Başkanlığı tarafından Taşoluk Güreş Kulübü sporcuları için ödül gecesi programı düzenlendi. Programa;  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve eşi,  MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve eşi, MHP İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve yönetimi, Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin ve sporcuların aileler katıldı.

Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek
YİĞİTBAŞI: BAŞARILI SPORCULARIMIZA HER ZAMAN DESTEĞİZ
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, programda yaptığı konuşmada Taşoluk Güreş Kulübü sporcularını yakından takip ederek desteklediklerini söyledi. Vali Yiğitbaşı, “Sporcularımızın çalışmaları, başarıları, emek, emek ilmek, ilmek örülerek bugünlere gelmemize vesile oluyor. Belgesel tanıtımında Sporcumuz Fatma’nın bir cümlesi dikkatimi çekti. ‘Yere düştüm ama kalkacağım ve bayrağımızı dalgalandıracağım.’ diyor” ve dediğini yapıyor. Milletimizin tarih boyunca yaşadığı tüm olayları gözden geçirdiğimizde yere düşmek mümkündür insan hayatında, tarihte mutlaka milletler düşebilir birtakım sıkıntılar yaşayabilir. Ama inancıyla, azmiyle, kararlığıyla, sabrıyla ayağa kalkmayı da Türk milleti iyi bilir. Ben geçen yıl sporcularımızı bir antrenmanlarında izledim. İzlediğimde de çok şaşırdım. Çünkü sporcularımız antrenmanda kendilerini yerden yere atıyorlardı. Anneleri de bu antrenmanı izliyorlardı. Dedim ki nasıl heyecanlanıyor musunuz? Canları acıyor mu, korkuyor musunuz diye sordum. Anneler, ‘Başta biraz endişe ediyorduk ama şimdi alıştık.' dediler. Gerçekten inanmakla, sabırla, disiplinle nelerin başarılabildiğinin örneği bizim kızlarımız, sporcularımızdır. Allah'ın izniyle her zaman desteklerimiz onlarla olacak. Biz devletimizin her türlü kurumuyla her zaman yanlarında olacağız. Aileleri de tebrik ediyorum." dedi.

Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek
TAYTAK: İNANÇ İMAN VE ÇALIŞMAK GEREKİYOR
Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2024 yılı Türkiye, Avrupa, Uluslararası ve Dünya şampiyonalarında derece elde etmiş Taşoluk Güreş Kulübü sporcularını ve ailelerini başarılarından dolayı tebrik etti. Taytak, şunları kaydetti: “Taşoluk Belediye Başkanımızdan bir şey rica ediyorum. Kasabanın girişine şampiyonlar şehri diye yazı yazalım. Sporcularımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı görev yapan belediye başkanlarımıza ve Güreş Antrenörü Yakup Yağcı’ya da teşekkür ediyorum. İnanç gerekiyor, iman gerekiyor, çalışmak gerekiyor. Daha önceki başarılarından sporcularımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etmiştik. Ziyarette bakanımızdan burasının Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) olması konusunda söz aldık. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız.” 

Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek
SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Programda Güreş Antrenörü Yakup Yağcı ve Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen’de birer konuşma yaptı. Taşoluk Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ödül gecesinde ulusal ve uluslararası alanda başarı elde eden 18 sporcuya plaket ve ödülleri takdim edildi.

Olimpiyat Sporcuları Taşoluk'tan Yetişecek

Bakmadan Geçme