• Haberler
  • Gündem
  • Olgun: Yağcı'nın Şehr'ül Emin Olacağına İnanıyorum

Olgun: Yağcı'nın Şehr'ül Emin Olacağına İnanıyorum

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, yurt genelinde seçim heyecanını başladığını partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı'nın konusuna vakıf bir aday olarak Afyon'un 'Şehr'ül Emini' olacağına inandığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Merkez İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AGC Genel Sekreteri Hakan Dilek, AGC Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi ve Faruk Kılınç yer aldı.

Ziyareti sırasında AK Parti iktidarı eleştiren Milletvekili Olgun, “DEM Parti ile görüşüyor mevcut iktidar kayyum atanmaması ve İstanbul gibi büyük kentlerde DEM aday çıkarması konusunda görüştükleri bilgisi geliyor. Afyonkarahisar Belediye Başkan adayımız Alper Yağcı, konusuna hâkim bir kişidir. Afyon’un “Şehr’ül Emini” olacağına inanıyorum.” dedi. AGC Başkanı İsmail Akar, son derece çekişmeli bir yerel seçim yaşanacağına dikkat çekti. Başkan Akar, “Çekişmeli bir seçim sathına girdik. Kazasız bir seçim diliyorum. Her zaman son sözü sandık söyler.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme