Olgun: Gerekirse yeni takım kurarız

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 24 Temmuz Basın Bayramı öncesi düzenlediği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zafer Haftası'nda partisinin Lideri Meral Akşener'i kentte ağırlayacaklarını belirten Olgun, Afyonspor Kulüp Başkanlığı döneminde şahsına yönelik çıkışı nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş'a sert çıktı. Olgun, 'Gerekirse biz de bir takım kurup tekrar sıfırdan başlarız sıkıntı yok. [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 24 Temmuz Basın Bayramı öncesi düzenlediği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zafer Haftası’nda partisinin Lideri Meral Akşener’i kentte ağırlayacaklarını belirten Olgun, Afyonspor Kulüp Başkanlığı döneminde şahsına yönelik çıkışı nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’a sert çıktı. Olgun, “Gerekirse biz de bir takım kurup tekrar sıfırdan başlarız sıkıntı yok. Afyonspor olmaz yine Afyonsporlu olur yani. Daha ne diyeyim?” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, dün sabah 24 Temmuz Basın Bayramı arifesinde MCG Çakmak Otel’de kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda medya çalışanlarının yanı sıra İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken’de hazır bulundu.
“YEREL BASIN EKONOMİK ANLAMDA DA BÜYÜK
BİR SANSÜR ALTINDA”
Hakan Şeref Olgun, 24 Temmuz Basın Bayramı arifesinde basın mensuplarıyla birarada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Olgun, “Tüm basın mensuplarına kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum. Çünkü seçim döneminde hepimiz bir olup kardeşlik içerisinde çalıştık. Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuş durumdadır. Basından sansürün kaldırışının yıldönümünde üzülerek ifade etmek isterim ki basın direkt olarak olmasa da çeşitli yollarla sansürlenmek istenmekte, zaman zaman da bunda başarılı olunmaktadır. Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren Afyon basınımızın, siyasal ve ekonomik açıdan kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahip olduğunu da biliyoruz. Bu güce sahip olan yerel basınımızın ekonomik anlamda büyük bir sansürle karşı karşıya olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle her gün iğneden ipliğe gelen zamlar nedeniyle her kesimin olduğu gibi basın çalışanlarının da zor günler geçirdiğini biliyorum. Patronundan çalışanına kadar hepsinin ekonomik sıkıntıları olduğunu söylenen de yanlış olmaz. Bir yandan artan girdi maliyetlerinin her geçen gün yükselmesi diğer yandan da vergi ve sigorta primlerinin yüksekliği basındaki işvereni zorlamaktadır. Çalışanın aldığı maaş artışı ise gelen zamlarla gün geçmeden ölmektedir. Basının geliri olan ilan ve reklam fiyatları ise yerinde saymaktadır.” dedi.
“KAPIM BASIN MENSUPLARINA
24 SAAT AÇIK”
Basının Basın İlan Kurumu tarafından verilen ilan ücretlerinin yeniden düzenlenerek yürürlüğe girmesinden yana olduğunu söyleyen Olgun, “Bu konuda da şu anda bir çalışma yapıyorum. Afyonkarahisar’ımızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdiği duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveriyle çalışan basın mensubu kardeşlerimin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Son söz olarak da şunun bilinmesini isterim. Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir kardeşinizin, bir ağabeyinizin olduğunu unutmayın. Kapım 24 saat sizlere açıktır. Tekrar basın bayramınızı kutlarım. Beni kırmayarak davetime icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Arkadaşlar tekrar basın bayramınız kutlu olsun.” diye konuştu.
“TEŞEKKÜR EDİP BAĞIŞ MAKBUZU İLETMEKTEN DAHİ ACİZ KALDILAR”
Toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonspor’la ilgili düşüncelerini açıkladı. “Afyon hepimizin. Biz Afyon için bazı konularda hiçbir siyasi görüş ve parti ayrımı gözetemeksiniz elimizden geleni yapmaya hazırız. Bir televizyon programında yanlış hatırlamıyorsam bizim il başkanımızı da almışlardı. Deniliyordu ki konu Afyonspor olduğunda parti ayrımı gözetilmeksizin tüm siyasi partilerin buna katkı sunması gerekir. Ben de tesadüfen bu programı telefondan dinliyordum. Bir savcı arkadaşımla yemekteydim. Kulübe yardım fikri çok hoşuma gitti. İl Başkanımız da orada otururken dedi ki ‘Öncelikle milletvekili adaylarından başlayalım. Her milletvekili 50’şer bin TL yardım etsin.’ dedi. Ben o anda o yardımı yaptım. Helali hoş olsun. Afyonspor’a daha fazlasını da yapabilirdim belki. Ama ben programı dinleyip bu yardımı yaptıktan sonra ne o kulübün başkanı denilen arkadaş, ne o Belediye Başkanı denilen arkadaş boş verin teşekkür etmeyi filan, biz öyle insanlar değiliz de bir hatırımızı dahi sormadılar. Bir cami derneğine yardım yaparsınız. Caminin Dernek Başkanı sizi arayıp ‘Efendim makbuzunuzu hangi adrese göndereyim.’ der. Ya bunu bile söylemekten aciz kaldılar önemli değil.” şeklinde konuştu.
“DUA ETSİN SÜLEYMAN BEY
BEN O LAFI DUYMADIM,
GEREKİRSE BİZ DE BİR TAKIM
KURUP SIFIRDAN BAŞLARIZ”
“Afyonspor’un bir maçına gittik. Taraftar tribününde İYİ Parti Gençlik Kolları mensuplarımla birlikte maça gittik. Yine o herhalde Süleyman Bey ismi Afyonspor’un Başkanı. Oraya gelip o taraftar grubuna ‘Bunları niye buraya aldınız.’ diyen adamdır ki dua etsin de ben oradayken o lafı duymadım.” diyen Olgun, “Eğer ben orada o lafı duysaydım bizi oraya nasıl aldıklarının cevabını verirdik. Bu sebeple bu konuda İYİ Parti olarak bir Afyonkarahisarlı olarak her zaman hazırız. Geçen günlerde Cumhur İttifakı milletvekilleriyle bir toplantı yapmışlar. Herhalde onlar işi hallediyorlar. Bize düşen bir şey olursa, ihtiyaçları olursa yaparız. Biz her zaman hazırız. Biz de sıkıntı yok ne o toplantıya çağırdılar ne de Afyonspor’a başlatılan kampanyadan dolayı bizi ne bir arayan oldu ne bir soran oldu. Biz de bir takım kurup tekrar sıfırdan başlarız sıkıntı yok. Afyonspor olmaz yine Afyonsporlu olur yani. Daha ne diyeyim? Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Bu arkadaşlara biz diyoruz ki Afyonspor olarak bütünleşelim. Onlar ise olmaz diyorlar. Ben ne yapayım?” ifadelerini kullandı.
“KAZADA İHMAL OLUP
OLMADIĞINI ARAŞTIRACAĞIZ”
Afyon-Konya karayolunda mevsimlik tarım işçilerini taşıyan aracın yaptığı kaza sonucu kazada ihmal olup olmadığı sorunu cevaplandıran Olgun, şu ifadelere yer verdi: “Basın toplantısının ardından kaza olan bölgeye gideceğim. Hem taziyelerde bulunacağım. Hem de o konuyu araştıracağım. İhmal olup olmadığını araştıracağız. İlk duyduğuma göre herhalde araç şoförü kontrolü kaybetmiş. Ama diğer konuları araştırmadan bir şey söyleyemem.”
“İSTERLERSE SEVİYE DERSİ
VERİRİM, KONUYU KENDİLERİ
AÇIP KAÇIYORLAR”
Mevkidaşı ve meslektaşı AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’ya hodri meydan çağrısı hatırlatılan Olgun, şunları söyledi: “Seçim zamanlarında siyasiler olarak bizlerin karşılıklı argümanlarımız vardır. Seçimler bitti. Ben yine bu konu üzerine gitmiyordum. Nasıl olsa Ali Özkaya ile bir gün bir yerde karşılaşırız. O sözümüzü de yerine getiririz diyordum. Fakat ondan önce onun r altında bir arkadaş var. Ben Afyon’da Kültür ve Sanat Derneğinin konserindeyim. İbrahim Yurdunuseven beyefendi, bilindiği üzere o grubun sözcüsü odur. Ertesi gün teşkilat toplantısındayım. Arkadaş diyor ki ‘Bize vekillik dersi verecek olan nerede?’ Arkadaş şimdi bir laf söylerken en azından bir sağına soluna sor. Benden için ‘kayboldu’ diye bir beyanatta bulundu. Bende kalktım ona mecazen küçükken duyardık büyüklerimizden. Hani ‘Laf konuştu, bal kabağı.’ diye bir tabir vardır. Bende ‘Söylenecek lafa bakarım.’ diye bir söz söyledim. Bu sefer arkadaş bir televizyon programında seviyenin düştüğünü kendisinin seviyeyi düşürmeyeceğini söyledi. Hiç kusura bakmasın, seviye dersen her türlü seviye dersini de veririm. Ama bu konuyu kendileri açıyorlar, kaçıyorlar. Sandıklı ilçe teşkilatında sanıyorum yaptıkları bir konuşmada, ‘Seçimlerden önce bizi çok tehdit ettiler. Yunan’ın denize döküldüğü gibi bizide denize dökeceklerini söylediler.’ denildi. Bu arkadaşın sağlık sorunu olabileceğinden şüphelendim. İçişleri Bakanlığı’na soru önergesi verdim. Yani bizim Afyonkarahisar’da benim bildiğim HDP’nin teşkilatı olmayan ya tek ilçedir ya da ender ilçelerden birisidir. Buradaki kim kimi terörle itham edebilir? Şimdi kendisinin bir korkusu varsa bunu illa ki bir ihbar etmiştir. Emniyet duymuştur, döner gelirler. Yine bana ders vermeye kalktı. Adalet görülen davalara bakar. Bugün terörle ilgili hiçbir konuda Adalet Bakanlığı’nın bir açıklamasını duydunuz mu? İçişleri Bakanlığı bu işin önleyici ve koruyucu önlemlerini alır, soruşturmasını yapar. Adalet Bakanlığı’na teslim eder. Diyeceğim şudur ki; Biz Afyonluyuz, Afyonkarahisar’da yaşıyoruz. Arkadaş bayramda yine aynı lafı dedi. Belki çoğunuz duymuştur. İnsanlar birbirlerinin bayramını kutlar. Küsler barışır. Yani zannederim onun sandıkla ilgili belki geçmişte bu konuda bir korkusu olabilir. Artık ona cevap vermeyeceğim bu terör konusunda. O ona takılmışlar. Onlar açıyorlar. Ben konuyu açmadım. Ama ben her zaman hazırım. Tekrarlıyorum hodri meydan istedikleri yerde hazırım.”
“BUGÜNE DEK KİRAZLA İLGİLİ
HİÇBİR PROBLEM DUYULMADI, TMO’DAN RANDEVU ALMAK DOKTOR RANDEVUSU ALMAKTAN DAHA ZOR”
Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde hergün basına iç içe olduğunu belirten Olgun, şöyle konuştu: “Ben hatırlanacağı üzere seçim döneminde her gün basınla beraberdim. Seçim bittiğinde de ilk toplantımı Afyon’daki basın mensuplarıyla birlikte yaptım. Çünkü bahsettiğim üzere basın olmazsa insanlarımızın haber alma özgürlüğünü elinden alırsanız aynen şimdiki durumda yaşanılan sıkıntıları yaşarsınız. Afyonkarahisar tarım memleketi. Yaz döneminde de tarımsal faaliyetlerde bulunan kiraz üreticilerini ziyaret ettik. Onlarla ilgili çalışma yaptık. Kiraz gündeme geldi. Bugüne kadar hiç kirazla ilgili bir problem Afyon’da duyuldu mu? Veya Toprak Mahsulleri Ofisi buğday alıyor. Ama buğday, arpa teslimi için TMO’dan randevu almak doktordan randevu almaktan daha zor. Aynı gün insanları asker eğitime tabi tutuyorlar. Amaçları şu; Ürünü almak istemiyorlar. Çünkü bir taban fiyat açıklandı. O fiyattan da almak istemiyorlar.”
“DENİZ PROJESİ HOŞUMA GİTTİ
DENİZ GELİRSE AFYON KAZANACAK”
Zafer Müzesi restorasyon çalışmasını, geçmiş dönemlerde siyasi partilerin seçmene verdiği vaatleri ele aldığını ifade eden Olgun, şunları kaydetti: “Ben sürekli çalışır, okurum, geçmişe dönük değerlendirmeler yaparım. Bir türlü tamamlanamayan Zafer Müzesi restorasyon çalışması, geçmiş dönemde partilerin seçmene verdikleri vaatleri inceledim. Sayın Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu ve Sayın AK Parti Milletvekilleri bir deniz projesi başlatmışlar, temel atmışlar. Onu gördüm. Hoşuma da gitti şimdi onun peşine düştüm. Afyon’un için ne faydalıysa, basın mensuplarınında bana getireceği önerilere açığım. Bu hususta ben her zaman 24 saat hazırım. Her şey Afyon için. Şahsım için bir şey istemiyoruz. Deniz gelirse Afyon kazanacak.”
“AFYON’UN ÇAY-SULTANDAĞI
KİRAZI LEZZETTE BİRİNCİDİR, BİZ KİRAZI BİR NOKTAYA GETİRECEĞİZ”
Kiraz üretimiyle ilgili ilerleyen zamanda gümrük taban fiyatı açıklanması konusunda görüşü sorulan Olgun, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de fındık ürünü için bir taban fiyat vardır. Fındığı kim alır? FİSKO Birliği alır. Ama sonuçta devletin hükmettiği bir kurumdur. Çay üreticisi içinde bir taban fiyat vardı. Bu işler siyasette iktidarda olsanız, muhalefet de olsanız çalışmayı, kulisi, lobiyi gerektirir. Bugüne kadar bizim Afyonkarahisar kirazı ki ben İl Genel Meclisi Üyeliğim döneminden biliyorum. Almanlar’ın yaptığı bir araştırmada Türkiye’deki Napolyon kirazları içerisinde aroması, lezzeti en iyi olan bizim Sultandağ-Çay bölgesinde yetiştirilen kirazdır. Bizim kirazımız en lezzetli kiraz olarak kabul ediliyor. Bunun sebebi de Toroslar’dan gelen akımdan, hava değişiminden dolayı bizim kirazımız Avrupa’da da Türkiye’deki kirazlar içerisinde birinci kabul ediliyor. Bugüne kadar her 5 yılda bir yapılan Belediye ve Milletvekili seçimlerinde herkes bunu konu etmiştir. Ama ertesi gün kirazın üstüne kimse düşmemiştir. Benim seçim vaatlerim arasında kiraz konusuda vardır. Seçimden önce de söylemiştim. Tabii ki biz de kirazı bir noktaya getireceğiz. Kiraz üreticisinin durumu yıllardır ortadadır. Ben 25 yıl boyunca kiraz ürettim. Şimdi yeniden kiraz fideleri diktim. Kiraz üreticisi çok kötü durumdadır.”
“TBMM AÇILDIĞINDA KİRAZ KONUSUNU YASAL ZEMİNE OTURTMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
“22 Temmuz Cumartesi günü trafik kazasında çok sayıda insanımız öldü. Ölen insanlarımızın yüzde 90’ı esnaf eşidir. Geçimlerini sağlamak için kiraz toplamaya giden insanlardır.” diyen Olgun, şu ifadelere yer verdi: “Kiraz üreticisi çok kötü durumdadır. Kiraz toplamaya gidenlerin hepsinin bahçesinde kirazı, vişnesi vardır. Afyon bölgesinde hemen herkesin 2-3 dönüm arazisi vardır. Ama kendi bahçesinden ümidi kesip yevmiyeyle para kazanmaya çalışan insanlardı. Onun için bu insanlarımızın elinden devlet tutmak zorundadır. Benim bu konuda hazırlıklarım var. İnşallah meclis başlasın bu işi yasal zemine oturtmak için elimden geleni yapacağım.”
“ALENİ OLMAYAN İŞE YARAR
HEDİYE VERMEYİ TERCİH ETTİM”
2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için düşüncelerini bildiren Olgun, şunları söyledi: “Yerel seçimler Afyon’umuza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Biz İYİ Parti olarak Afyonkarahisar’da tüm beldelerde ve tüm ilçe merkezlerinde seçime hazırlanıyoruz. Biz İYİ Parti olarak İl Başkanımız Sayın Muhammet Mısırlıoğlu ile birlikte 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren yerel seçim çalışmalarına başladık. Biz İYİ Parti olarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz.” 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle davetine icabet eden basın mensuplarına verdiği hediyenin farklı ve kişiye dokunur olduğu ifade edilen Olgun, şöyle konuştu: “Ben reklamı sevmediğim için her şeyin de açık ve aleni olmasından hoşlanmadığım için basın mensuplarımızın işine yarayacağına inandığımız bir değişiklik yapmayı planladım. Kişinin adının yazdığı bir powerbnak vermek yerine kimsenin isminin geçmediği, işe yarayacak bir şey yapmayı uygun gördük.”
“MUHALEFET VEKİLİ
OLARAK TOPLANTILARA
KATILMA TARAFTARIYIM”
İç tüzük doğrultusunda TBMM’nin üçte bir çoğunlukla toplantı yapabildiğnii dile getiren Olgun, “Katılımın salt çoğunluğuyla karar alabiliyor. Bizim orada kulislerimiz var. Grup Başkan Vekilleri devamlı sayıları kontrol ediyorlar. Bunu şunun için söylüyorum. Cumhur İttifakı’nın milletvekili sayısı karar almaya yeteril olduğu için devamlı surette mevcut toplantı gibi sayılıyor. Diğerleri dışarıda oluyor. Acil bir şey olduğunda bizim muhalefet ve iktidar kulisindekilerde içeride oluyorlar. Muhalefet milletvekili olarak şahsen ben hep katılımdan yanayım. Vergi zamları konusunda çıkarılan kanun öncesi önümüze bir taslak geldi. Eski ve yeni kanun metinleri geldi, belliydi. Sahada memura, işçiye, çalışana zam ki bu hususta bilindiği üzere emekliler unutuldu. Biliyorsunuz komisyonda hatırlandı, eklendi. Bence bunlar süpriz olmadı. Çünkü kanunun gelişinden belliydi yani. Perşembe’nin geleceği Çarşamba’dan belliydi. Biz yine arkadaşlara teşekkür edeceğiz. Bizi mahcup etmedikelri için. Çünkü bizim konuşmalarımız neyse aynısını yaptınız diyeceğiz. Başka diyecek bir şey var mı? Ya düzeltsinler ya da öyle. Konumuz zamlar ve İYİ Parti olarak bizim bir parti grubumuz var. Her partide olduğu gibi Grup Başkan Vekillerince görevlere dönüştürüyor. Bize bir görev verilirse biz de o konuda parti grubumuz adına görüşlerimizi açıklarız.” ifadelerini kullandı.
“SAFFET ACAR’IN KENDİ TERCİHİ,
BİR KİŞİ GİDER ON KİŞİ GELİR”
Seçim döneminde söylediklerinin hepsini teker teker yapmanın derdinde olduğunu söyleyen Olgun, engellilerle ilgili de çok konuşup, pek çok ziyaretler yaptıklarını, seçim sürecinde engellilerle ilgili ne konuştuysa hayata geçireceğini, telefonunun 24 saat açık olduğunu ifade etti. Saffet Acar’ın istifası hakkında ki düşüncesi sorulan Olgun, “Saffet Bey bizim partimizin Belediye Başkanlarından biriydi. Bu görevinden ayrıldı. İYİ Partide birlikte siyaset yaptığımız bir arkadaşımızdır. Siyasette de herkesin farklı bir yoğurt yeme tarzı vardır. Kimsenin tarzı kimseye benzemez. Herkes ve basınımızda buna şahittir ki ben seçim çalışma döneminde köylerden, beldelerden, ilçelerden kent merkezine kadar her yere geldim. Şehirden direk köye inmeye çalışmadım. Bir ön seçim yaşadık. Ön seçimde Saffet Bey üçüncü sırada çıktı. Daha sonra Milletvekili adaylık listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na verildikten sonra kendisi adaylıktan istifa etti. Bana partimizin genel merkezinden iletilen, Saffet Bey’in gidip Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’den af dileyip ayrılmak istediğidir. Şahsı hakkında bir mahkeme kararının olup bu kararın seçilmesine engel olduğu, kendi isteğiyle ayrılmazsa Yüksek Seçim Kurulu tarafından adaylıktan düşürüleceği şeklinde beyanda bulunmuş. Ben bunu genel merkezden öğrendim. Kısaca kendisinin takdiridir. Partiden de istifa etti. Sağlık olsun. Bilindiği üzere siyasi partiler insan unsuruyla hizmet eder. Bir kişi gider on kişi gelir. On kişi gider bir kişi gelir. Biz yolumuza devam ediyoruz. Sıkıntı yok.” dedi.
“AKŞENER ZAFER HAFTASINDA AFYON’DA AMA
PROGRAMI NETLEŞMEDİ”
Ağustos ayı sonunda Afyonkarahisar’daki Zafer Haftası programına İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 81 İl Başkanı ile birlikte katılacağını belirten Olgun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye, Sayın İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu ile birlikte gittik. Bu seneki Zafer Bayramı’nda kendisini Afyonkarahisar’da misafir etmek istediğimizi Büyük Taarruz’un başladığı topraklarda tekrar seçimlerden sonraki ilk etkinliğimize buradan başlamasını teklif ettik. Kendisi kabul etti. İYİ Parti olarak bizim Türkiye çapında bölge toplantılarımız vardı. İlk bölge toplantımızı ilimizde yapmayı düşünüyorlar. Şu anda bir program yapılıyor. Sayın Akşener’in ilimize geleceği kesin ama henüz programı netleşmedi. 25-26 Ağustos tarihlerinde inşallah Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le birlikte zafer kutlamalarında birlikte olacağız.”
“YEREL SEÇİMDE HER YERDE İTTİFAK YAPILACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”
Siyasi partilerin seçim dönemlerinde ittifak yaptıklarına dikkat çeken Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Bilindiği üzere ittifaklar seçim için yapılır. Genel seçimlerde yapıldı bitti. Şu andaki ittifak olayı da bitti. Ama yerel seçimlerin ayrı bir özelliği vardır. Siyasi partiler bölgelere göre işbirliği yapabilirler veya yapmayabilirler. Ama ben kesinlikle her yerde ittifak yapılacağını düşünmüyorum. Belli bazı bölgelerde seçim işbirliği yapılacağını tahmin ediyorum. Afyonkarahisar’da ne olur derseniz; Biz İYİ Parti olarak seçime tek başımıza gelecekmiş gibi çalışıyoruz. Bizim fikrimiz budur. Sonuç itibariyle kararı Genel Başkanımız ve partimizin genel merkez yöneticileri verecektir.” >> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Bakmadan Geçme