• Haberler
  • Gündem
  • Olgun: Bu saldırı tüm Avukatlara ve hukuka yapılmıştır

Olgun: Bu saldırı tüm Avukatlara ve hukuka yapılmıştır

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Avukat Şirin Demir'e gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınadı. Olgun, “Bu saldırı bir Avukata değil, tüm Avukatlara ve hukuka yapılan bir saldırıdır. Şiddetle kınıyorum.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Şuhut İlçesinde Avukat Şirin Demir’e yönelik gerçekleştirilen şiddeti yayımladığı bir mesaj ile kınadı.  Yapılan saldırının hem bir Avukata hem de bir kadına yapıldığına dikkat çeken Olgun, failin biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi.

“KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada: “Meslektaşım Avukat Şirin Demir’in boşanma davasında yaptığı tanıklık nedeniyle boşanmak isteyen kadının kocası tarafından saldırıya maruz kalmasını üzüntüyle öğrendim. Afyonkarahisar Baromuza meslektaşım Av. Şirin Demir’in araç içinde seyir halindeyken, yolu kesilerek muhtemelen öldürmek kastı ile feci şekilde darp edilmiş ve ağıza alınmayacak sözlerle hakarete maruz kalması ülkemizin ne hale geldiğinin başka bir örneğidir. Birilerinden güç alanların güpegündüz şehir magandalığına soyunduğunu görüyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızın müdahalesi ile canını kurtarabilen meslektaşıma geçmiş olsun diyor, saldırganın bir an önce yakalanması ve görevinden dolayı bir avukata saldırmasının bedelini en şiddetli biçimde cezalandırılmasını bekliyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olduğumu da belirtmek isterim.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme