Olgun: Akşener'den Davet Almadım

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, partisinin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'den davet almadığını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, partisinin kurucu Lideri Meral Akşener’le görüşeceği iddialarına açıklık getirdi.

Milletvekili Olgun, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak ben ne böyle bir teklif aldım, ne de diğer milletvekili arkadaşlarımdan böyle bir organizasyon yapıldığını duydum. Önümüz mübarek Kurban Bayramı. İnancımız, örf, âdetimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Bunun içinde kimseden ve özellikle de basından icazet alacak değiliz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, milletimize seçim öncesi verdiği sözü tutan tek liderdir. Bugüne kadar emek emek dokuduğu partimizin bayrağını, demokratik bir şekilde ve kongremiz sonucuna göre Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na devretmiştir. İYİ Parti TBMM Grubu da, parti yönetimi de, kuruluş amacımız olan ülkemizi güneşli günlere kavuşturmak ülküsüyle yola koyulmuş, giderek hızlanacak çalışmalarına başlamıştır. Biz yalanlamaktan bıktık, medya yalan haber yapmaktan bıkmadı. Bu tür iftira atan ve yalan haber yapan bütün medya kuruluşlarına sesleniyorum: Sizi değil, milletimizi dinliyoruz. Bu şekilde de devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme