'Ölen Onlar Değil, Ölen Tepkisiz Kalanlar'

Filistin'de 1 yılı aşkın süredir soykırım uygulayan İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Hamas Lideri Yahya Sinvar için Afyonkarahisar'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Filistin’de soykırım uygulayan İsrail'in saldırıları sonucu Şehit olan Hamas Lideri Yahya Sinvar ve Gazze şehitlerinin ruhu için Afyonkarahisar Paşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

'Ölen Onlar Değil, Ölen Tepkisiz Kalanlar'

Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever'in kıldırdığı gıyabi cenaze namazına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, eski AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

'Ölen Onlar Değil, Ölen Tepkisiz Kalanlar'

Müftü Yardımcısı Sinan Cansever; namaz öncesinde işgalci İsrail'in Gazze ve Filistin'de uyguladığı soykırıma her yerde tepki gösterilmesini, Müslüman Âleminin Filistin'den taraf olduğunu her şartta belirtilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak Müslüman çocuklarının sosyal medya başta olmak üzere kirli tuzaklara karşı bilinçlendirilmesi ve uzak tutulması gerektiğini ifade etti. Cansever, "Asıl ölen, can veren, onlar değil, bu soykırıma tepki göstermeyenlerdir." ifadelerini kullandı.

'Ölen Onlar Değil, Ölen Tepkisiz Kalanlar'

Bakmadan Geçme