Olcay'dan mesaj var

'Kamuoyuna Duyuru' başlığı paylaşım yapan Hes İlaç Afyonspor'un kaptanı Olcay Şahan, 'Bu sene formasını gururla taşıdığım Afyonspor ile sözleşmem sona erdiği için şimdilik ayrılmış bulunmaktayım.' dedi   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonu tamamlayan Hes İlaç Afyonspor'da ilk veda kiralık Atakan Üner, Mert Uygar Zeybek ve Ege Özkayımoğlu'dan gelmişti. Şimdide sözleşmesi sona eren Kaptan Olcay [&hellip]

“Kamuoyuna Duyuru” başlığı paylaşım yapan Hes İlaç Afyonspor’un kaptanı Olcay Şahan, “Bu sene formasını gururla taşıdığım Afyonspor ile sözleşmem sona erdiği için şimdilik ayrılmış bulunmaktayım.” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonu tamamlayan Hes İlaç Afyonspor’da ilk veda kiralık Atakan Üner, Mert Uygar Zeybek ve Ege Özkayımoğlu’dan gelmişti. Şimdide sözleşmesi sona eren Kaptan Olcay Şahan veda ederek birlikte görev yaptığı kişilere teşekkür etti.
“14 ASİST YAPIP, 6 GOL ATTIM”
Futbola geri dönmekte doğru bir karar verdiğine değinen Şahan, “Öncelikle hayattaki en büyük tutkum olan futbola geri dönme kararımın ne kadar doğru bir karar olduğunu 14 asist yapıp, 6 gol atarak gösterdiğimi düşünüyorum. Vücudum ve enerjim el verdiği için bu büyük tutkuyu bir kaç sene daha sürdürüp futbol hayatıma devam etme kararı aldığımı da bildirmek istiyorum.” dedi.
“ŞİMDİLİK AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM”
Afyonspor’dan şimdilik ayrıldığını dile getiren Şahan, “Bu sene formasını gururla taşıdığım Afyonspor ile sözleşmem sona erdiği için şimdilik ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında birlikte omuz omuza olduğum tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Yeni sezonda görüşmek üzere.” ifadelerine yer verdi.
>> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Bakmadan Geçme