• Haberler
  • Gündem
  • Olası orman yangınlarına hazırız – Kocatepe Gazetesi

Olası orman yangınlarına hazırız – Kocatepe Gazetesi

Çakırköy Yangın İstasyonunda Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında toplanan Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonunda ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve il müdürleri hazır bulundu.“ŞANSLI BİR BÖLGEYİZ”Protokol imza töreninde konuşan Vali Tutulmaz, 'Biz yangınlar konusunda şanslı bir bölgedeyiz. Çok şükür ki geçen yıl [&hellip]

Çakırköy Yangın İstasyonunda Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında toplanan Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonunda ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve il müdürleri hazır bulundu.
“ŞANSLI BİR BÖLGEYİZ”
Protokol imza töreninde konuşan Vali Tutulmaz, “Biz yangınlar konusunda şanslı bir bölgedeyiz. Çok şükür ki geçen yıl çok ciddi bir yandın olmadı. İklimsel olarak soğuk şartlara sahibiz. Buda bizim için bir kazanç oluyor. Ama riskli alanlarımız var. Akdağ’da bunlardan birisidir. Böyle yerlerimiz Afyonkarahisar için büyük bir değerdir. Bunu için özel gayretlerimize devam etmeliyiz.” dedi.
Toplantıda sunum yapan Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, alınan yangın tedbirleri ve yangınların çıkış nedenleri hakkında bilgi verdi.

Bakmadan Geçme