Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Okuyorum? Yazıyorum” projesi faydalı olacak

“Okuyorum? Yazıyorum” projesi faydalı olacak

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Okuyorum? Yazıyorum EBA TV Online Eğitimi” projesinin birinci sınıf öğretmenleri ve öğrencilerine faydalı olacağını söyledi

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın “EBA TV Online Eğitimi” ile 1. sınıf öğretmenleriyle görüştü.
TRT EBA TV Koordina-törlüğünde Okuyorum? Yazıyorum EBA TV Online Eğitimi Programı; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve 1. sınıf öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşti.
Meslektaşlarına hitap eden Yalçın şunları kaydetti: “İlimizdeki öğretmenlerin birbirileri ile uyumlu çalışmaları, fikir alışverişinde bulunmaları, birbirilerine tecrübelerini aktarması beni fazlasıyla mutlu etti. Bu zor günlerde el ele vererek öğrencilerimizi merkeze alan, akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerini de destekleyen, okuyorum yazıyorum projesinin birinci sınıf öğretmenleri ve öğrencilerimize faydalı olacağını düşünüyorum. Öğretim sürecinin tamamında farklı öğretim yöntem ve tekniklerinin kullanılması öğrencilerimize azami katkıda bulunacağı kanısındayım. Online olarak ilimiz birinci sınıf öğretmenleri ile bir araya gelerek görüşlerimizi paylaşmış olduk. Eğitime katkı sağlayan ve katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.” Program farklı illerden katılan eğitimcilerin sunum yapması ile tamamlandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi