• Haberler
  • Genel
  • Okuyanların starları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

Okuyanların starları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve ilçedeki okuma alışkanlığını artırmayı amaçlayan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okur-Star Yarışması”http://m.kocatepegazetesi.com/”nda en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi İhsaniye Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Ömer Faruk İlhan, Türkiye’nin her alanda eğitimli insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Daha önce görev yaptığı ilçelerde de bu tür yarışmaların düzenlendiğini hatırlatan Kaymakam İlhan, bu sayede 4 bin [&hellip]

Okuyanların starları ödüllendirildi

İhsaniye Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve ilçedeki okuma alışkanlığını artırmayı amaçlayan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okur-Star Yarışması”http://m.kocatepegazetesi.com/”nda en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi

İhsaniye Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Ömer Faruk İlhan, Türkiye’nin her alanda eğitimli insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi.
Daha önce görev yaptığı ilçelerde de bu tür yarışmaların düzenlendiğini hatırlatan Kaymakam İlhan, bu sayede 4 bin sayfa kitap okuyan öğrencilerin olduğunu bildirdi.
Yarışmayı öğrencilerin okuma alışkanlığını artırmaları bakımından önemsediklerini belirten Kaymakam İlhan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu Kampanya sonsuza kadar devam etmeli. Çünkü ülkemizin her alanda okuyan insanlara ihtiyacı var. Bunu sadece bizler değil öğrencilerimizin velileri de desteklemeli ve bu yarışmanın içinde olmalılar. Öğrencilerimi-zin okumaya ihtiyacı olduğu kadar velilerimi-zin de okumaya ihtiyacı olduğunu biliyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından her ka-tegoride dereceye giren ilk 3 öğrenciye protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Öğrencilerin ödüllerinin yine birer kitap olması dikkati çekti.
Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aydın ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım Turhan da katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme