• Haberler
  • Genel
  • Okumuş, ilaç sektörü paydaşları ile buluştu

Okumuş, ilaç sektörü paydaşları ile buluştu

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Ege Üniversitesi (EÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen İlaç Ar-Ge Çalıştayında ilaç sektörü paydaşları ile bir araya geldi     EÜ Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisinde düzenlenen programa, YÖK Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı [&hellip]

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Ege Üniversitesi (EÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen İlaç Ar-Ge Çalıştayında ilaç sektörü paydaşları ile bir araya geldi

EÜ Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisinde düzenlenen programa, YÖK Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Doktor Eczacı Harun Kızılay, AFSÜ Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu, EÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayfer Yalçın ile yurt içinden ve dışından ilaç sektörü temsilcileri katıldı.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Okumuş, ilaç Ar-Ge Çalıştayı açılış programından sonra EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
TÜBA’YA ZİYARET
AFSÜ Rektörü Okumuş, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i de makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Şeker, fikir alışverişinde bulunulan nezaket ziyaretinin ardından Prof. Dr. Okumuş’a, XVII. yüzyılın önemli bilginlerinden Kâtib Çelebi tarafından kaleme alınan Osmanlı bilim ve kültür mirası açısından en nadide çalışmalardan biri olan Levâmi’u’n-Nûr fî Zulmet-i Atlas Minor isimli kitabı hediye etti.

Bakmadan Geçme