Okuma yazma kursu bitirenlere sertifika

Sinanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Akören ve Düzağaç Beldelerinde açılan 1. Kademe Okuma Yazma Kursu’nu bitirenlere sertifikaları törenle verildi Düzenlenen törene Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Kılınç, Cumhuriyet Savcısı Özgen Biçgin, Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan, Halk Eğitim Müdürü Abdullah Kaya, Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş ve Düzağaç [&hellip]

Okuma yazma kursu bitirenlere sertifika

Sinanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Akören ve Düzağaç Beldelerinde açılan 1. Kademe Okuma Yazma Kursu’nu bitirenlere sertifikaları törenle verildi

Düzenlenen törene Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Kılınç, Cumhuriyet Savcısı Özgen Biçgin, Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan, Halk Eğitim Müdürü Abdullah Kaya, Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş ve Düzağaç Belediye Başkanı Osman Kavas katıldı. Akören beldesindeki açılan kursa katılan Cezayir uyruklu Amina Azzouz’un okuma ve yazmayı çok düzgün ve güzel bir şekilde öğrenmesi takdir topladı.
Akören beldesinde yaşayan İlhan Akdoğan, Amina ile Cezayir’de çalıştığı sırada tanıştığını ve geçen yıl evlendiğini belirterek, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Cezayir’e 3 yıl kadar önce çalışmaya gittiğimde eşim Amina, bir süpermarkette çalışıyordu. Orada tanıştık ve anlaştık. Geçtiğimiz yıl Cezayir’de nikah kıyarak evlendik. Türkiye’ye gelerek Akören’de düğünümüzü yaptık. Eşim Türkiye’den ve buradaki yaşam şartlarından çok memnun. Cezayir’de eşim liseyi bitirmiş. O’nun Türkçe’yi öğrenebilmesi için okuma, yazma kursuna katılmasını sağladık. Akşamları evde azda olsa beraber tekrarlar yaptık. Ama şimdi gayet güzel okuma ve yazmayı öğrendi. İlerde Açık İlköğretim Okulu ve hatta Açık Liseye kaydını yaptırmayı düşünü-yoruz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Düzenlenen törende kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. (AA)

Bakmadan Geçme