• Haberler
  • Eğitim
  • “Okuma alışkanlıkları aileden başlamalı' – Kocatepe Gazetesi

“Okuma alışkanlıkları aileden başlamalı' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Merkez Öğretmenevi'nde yapılan İl Milli Eğitim Komisyonu toplantısına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şube Müdürü Adem Karakelle, Marif Müfettişleri Koordinatörü Ethem Gürsu, Kurum Müdürleri ve okul müdürleri katıldılar.İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın komisyon toplantısında değerler hareketinin önemine değinerek, değerler hareketiyle öğrencilerin motivasyonlarının arttığını ve [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Merkez Öğretmenevi’nde yapılan İl Milli Eğitim Komisyonu toplantısına; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şube Müdürü Adem Karakelle, Marif Müfettişleri Koordinatörü Ethem Gürsu, Kurum Müdürleri ve okul müdürleri katıldılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın komisyon toplantısında; değerler hareketinin önemine değinerek, değerler hareketiyle öğrencilerin motivasyonlarının arttığını ve yapılan faaliyetlerle eğitim-öğretime katkı sağladığını ifade etti.
Proje faaliyetleri konusunda öğrenci maneviyatlarının geliştirilmesinin önemini vurgulayanrak özellikle kitap okumanın faydalarına değinen Yalçın, “Okuma alışkanlıkları aileden başlamalı. Okullarda da her sınıf düzeyinde pekiştirilmesi gerekiyor. Öğrencilerin her türlü bağımlılığa karşı korunmasında okul, veli ve öğretmenlerin bilgilendirilmesi hususunda çalışmalar yapılmakta. Okullarımızla işbirliğiyle hareket edilerek bağımlılıkla mücadelenin devam etmesi gerekiyor. Yapılacak sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğrenci katılımları artırılarak, faaliyetleri çeşitlendirilmeli.” dedi.
Toplantı, gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme