• Haberler
  • Genel
  • 'Okulu devreme bırakıyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Okulu devreme bırakıyorum' – Kocatepe Gazetesi

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı. PMYO Müdürlüğü yapan Müjdat Karagöz, yerini akademiden aynı dönemde mezun olduğu devre arkadaşı Mustafa Eker'e bıraktı Ankara Polis Başmüfettişi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, Polis Akademisi'nde birlikte top oynadığı arkadaşı Mustafa Eker'e görevini devretti. PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada, gözünün [&hellip]

“Okulu devreme bırakıyorum”

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. PMYO Müdürlüğü yapan Müjdat Karagöz, yerini akademiden aynı dönemde mezun olduğu devre arkadaşı Mustafa Eker’e bıraktı

Ankara Polis Başmüfettişi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, Polis Akademisi’nde birlikte top oynadığı arkadaşı Mustafa Eker’e görevini devretti.
PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada, gözünün arkada kalmayacağını söyledi. Karagöz, “Devre arkadaşım Mustafa Eker, genel olarak Bakanlığımızın aldığı kararla Polis Meslek Yüksekokulu müdürünün değişimi ile ilgili yerime atandı. Kendisiyle akademiden devre arkadaşıyız ve birlikte top oynadık. Verilen hizmetleri 25 yıldır başarıyla yerine getirmiştir. Bizim bir çizgiye getirmeye ve farkındalık yaratmaya çalıştığımız Polis Meslek Yüksekokulu’nu çok daha güzel yerlere getireceğine inandığımız güzel bir arkadaşımız. Görevimizi gönül rahatlığı içersinde devrediyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
“KARAGÖZ, ÇITAYI YÜKSELTMİŞ”
PMYO Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Eker görevi devraldığı devre arkadaşının ilerideki meslek hayatında başarılı olmasını diledi.
Eker, “Devremin de söylediği gibi 1989 yılında akademiden mezun olduk. Kendisi benim sevdiğim ve saydığım arkadaşım. Kendisine bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Allah görevle ilgili daha iyi yerler nasip eder. Çıtayı da oldukça yükseltmiş devrem, sağ olsun. Bizde inşallah bu çıtayı daha da yükseltmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme