Okullarımız 'Emniyet'te

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemine hızlı başladı. İl Emniyet Müdürlüğü okul çevrelerinde asayiş uygulaması yaptı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün başlaya 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin çocukların huzur ve güven ortamında eğitim alabilmesi amacıyla asayiş, narkotik ve trafik ekiplerinin katılımıyla çalışma yaptı. Emniyet personeli il merkezinde bulunan 47 ilkokul, 45 ortaokul ve 29 lise çevresinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yaptı.

Okullarımız 'Emniyet'te

Okul önlerinde ve çevrelerinde okul ile ilişiği bulunmayan kişiler, okul etraflarında bulunan park, bahçe ve metruk binalar, okula yakın bulunan kahvehaneler, oyun ve internet salonları, sağlık için zararlı madde satışı yapan işyerleri, okula öğrenci taşıyan servis araçları ve sürücüleri denetlendi.

Okullarımız 'Emniyet'te

Çocukların suça sürüklenmesi ve suçun mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini engelleyebilecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlemelerin eğitim öğretim yılının sonuna kadar devam edeceği aktarıldı.

Okullarımız 'Emniyet'te

Okullarımız 'Emniyet'te

Bakmadan Geçme