Okullardan proje rekoru – Kocatepe Gazetesi

Bu yıl 49.'su düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvurularında Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir rekora imza attı. Lise öğrencilerinin öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladığı Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı branşlarındaki proje sayısı 380'e ulaştı.İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, geçen [&hellip]

Bu yıl 49.’su düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvurularında Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir rekora imza attı. Lise öğrencilerinin öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladığı Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Kodlama, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı branşlarındaki proje sayısı 380’e ulaştı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, geçen yıl Bölge Finalinde sergilenen proje sayısında 21’e ulaşıldığını ve Mart ayında yapılacak Bölge Finalinde yeni bir rekora daha imza atılmak istendiği belirterek, bu başarıda emeği geçen okullara, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini sundu. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Başvurularının 12 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldığını ve ortaokul öğrencilerinden de aynı başarıların beklediğini dile getirildi.

Bakmadan Geçme