• Haberler
  • Genel
  • Okullardaki çalışmalara yakın takip – Kocatepe Gazetesi

Okullardaki çalışmalara yakın takip – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okullardaki tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti Afyonkarahisar ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerdeki resmi ve özel ana okulu, ilkokul, ortaokul ve kurum müdürlerinin yanı sıra resmi ve özel lise ve dengi okul ve kurum müdürleri ile dönem sonu toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılara katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin [&hellip]

Okullardaki çalışmalara yakın takip

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okullardaki tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti

Afyonkarahisar ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerdeki resmi ve özel ana okulu, ilkokul, ortaokul ve kurum müdürlerinin yanı sıra resmi ve özel lise ve dengi okul ve kurum müdürleri ile dönem sonu toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılara katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, üniversite ile çalışmaların son noktaya geldiğini yetişmesi halinde ikinci dönem başı zümre toplantılarının veya yılsonu zümre toplantılarının eğitim fakültesi yerleşkesinde il genelindeki tüm branşların katılımı ile yapacaklarının söyledi. Yalçın, 4+4+4 Eğitim Sistemi ile ayrışan okulların ilkokul kısmında kalan BT sınıflarının ihtiyacı olan ortaokullara aktarımının yapılmasını istedi. Yalçın, okullardaki tüm çalışmaları yakından takip ettiğini bu çalışmalarda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti.
BAŞARI NASIL ARTAR?
Başarıyı artırmak için önerilerde de bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, tüm okul ve kurumların fiziki mekânların hazırlanmasını, onarım tadilat gibi hizmetlerin zamanında planlanmasını istedi. Ulusal ve uluslararası projelerde okullarda öğrencilerin yaptıkları araştırmaları değerlendirilmesini, Bu Benim Eserim ve Bilim Fuarı etkinliklere okulların proje yapmalarını talep eden Yalçın, proje hazırlama ve yürütme konularında teknik destek eğitimini İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün AR-GE bölümünden alabileceklerin söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme