'Okullarda maske ve sosyal mesafe hassasiyetimiz'

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başmakçı ve Dazkırı İlçelerini ziyaret etti   İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Başmakçı Atatürk Ortaokulu, Başmakçı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih İlkokulu, Dazkırı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Parasız Yatılı Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çeken Yalçın, “Okullarımızda maske, mesafe [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başmakçı ve Dazkırı İlçelerini ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Başmakçı Atatürk Ortaokulu, Başmakçı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih İlkokulu, Dazkırı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Parasız Yatılı Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.
Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çeken Yalçın, “Okullarımızda maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterilmesi önemsediğimiz bir konu. Sınıflarımızda ve koridorlarda okul idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizin kurallara uyarak, salgının önlenmesine destek vermeleri bizleri mutlu ediyor. Kurallara uyan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul ziyaretleri Yalçın’ın öğretmen ve öğrencilerle sohbet etmesiyle son buldu. >> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme